Ενημέρωση – Καταγγελία Αυτόνομης Κίνησης Εφοριακών (ΑΚΕ)

Εδώ και τρείς ημέρες βρίσκεται σε εξέλιξη μια συντονισμένη επίθεση στα μέσα επικοινωνίας και ενημέρωσης που διαθέτει η ΑΚΕ (Αυτόνομη Κίνηση Εφοριακών).

Αρχικά αφαιρέθηκαν Αναρτήσεις – Ανακοινώσεις της ΑΚΕ απ την Ομάδα της στο FB (αναρτήσεις με ΚΑΘΑΡΑ συνδικαλιστικό περιεχόμενο), όπως αυτές με τις εξελίξεις που δρομολογούνται στην ΑΑΔΕ και τις προτάσεις μας προς το Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

Στη συνέχεια ‘’ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ’’ συνολικά η ομάδα, η οποία πλέον δεν είναι προσβάσιμη ούτε για τους διαχειριστές αυτής!!!

Η ιστορία όμως συνεχίστηκε…

Την επομένη ‘’μπλόκαραν’’ και το site της παράταξής μας, απ το οποίο δεν υπάρχει δυνατότητα καμιάς κοινοποίησης, οποιουδήποτε περιεχομένου, ενώ ταυτόχρονα δεν επιτρέπεται και η αναφορά στη διεύθυνση του site (οποιαδήποτε δημοσίευση με αναφορά στο όνομα του site… μπλοκάρεται)!!!

Πρόκειται για μια κατάσταση την οποία προφανώς και θα αντιμετωπίσουμε…

Σε κάθε περίπτωση όμως… ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ

Γνωρίζουμε καλά ότι οι θέσεις μας, οι προτάσεις μας, η ανάδειξη θεμάτων αλλά και… ρόλων που έχουν αναληφθεί, ενοχλούν και μάλιστα πολύ… Δεν είναι άλλωστε τυχαία η επιλογή στου στόχου που επέλεξαν. Δεν είναι τυχαία η επιλογή του site και της ομάδας που επέλεξαν να μπλοκάρουν…

Αφελείς όμως δεν θα πρέπει να είναι και αυτοί…

Αν νομίζουν ότι με τέτοιους τρόπους και εργαλεία θα περιορίσουν την επικοινωνία μας με τους εργαζόμενους, την ανάδειξη θεμάτων που αφορούν τον κλάδο μας, αλλά και την κοινωνία συνολικότερα, την ανάδειξη των προωθούμενων πολιτικών στις Φορολογικές Υπηρεσίες (ΑΑΔΕ κλπ), αλλά και τους ρόλους που έχουν αναληφθεί από διάφορες πλευρές… απλά ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ. Όχι μόνο γιατί θα ξεπεράσουμε τα όποια εμπόδια, αλλά και γιατί η Αυτόνομη Κίνηση δεν περιορίζει τη δράση και την παρουσία της στον εικονικό κόσμο των social media. H καθημερινή παρουσία μας στους χώρους δουλειάς, οι συνάδελφοι που αγκαλιάζουν και στηρίζουν την προσπάθεια για ένα διαφορετικό μοντέλο συνδικαλιστικής δράσης και η συμμετοχή μας σε όλες τις πρωτοβουλίες και τις κινητοποιήσεις… ΔΕΝ ΜΠΛΟΚΑΡΟΝΤΑΙ…