«Νόμος και τάξη» από τη διοίκηση του ΓΝ «Ευαγγελισμός»: Απαγορεύεται το ομιλείν στα ΜΜΕ (έγγραφο)

Στο πλαίσιο της «κανονικότητα» (νόμος, τάξη, καταστολή και άκρα του τάφου σιωπή) η διοίκηση του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός απαγορεύει στους εργαζόμενους να μιλούν στα ΜΜΕ!!!! Μόνο με έγκριση της διοίκησης θα επιτρέπεται η επικοινωνία εργαζομένων!!! (δε διευκρινίζεται αν θα τους υπαγορεύει και το τι θα πουν, πλέον δε θα μας εκπλήξει αν ακολουθήσει και τέτοια εγκύκλιος…)

Σύμφωνα με επίσημο έγγραφο που εστάλη στους διευθυντές κλινικών, υπογεγραμμένο από τον διοικητή των διασυνδεόμενων νοσοκομείων Ευαγγελισμός, Οφθαλμιατρείο και Πολυκλινική, Αναστάσιο Γρηορόπουλο, απαγορεύεται στο εξής σε οποιονδήποτε εργαζόμενο στα νοσοκομεία αυτά να κάνουν δηλώσεις ή να δίνουν συνεντεύξεις στα ΜΜΕ χωρίς πρώτα να πάρουν έγκριση από τον ίδιο.

Πηγή: atexnos.gr

Όπως σημειώνει, εξάλλου, το ygeionomikoi.gr:
Δεν είναι βεβαίως τυχαίο ότι η απαγόρευση αυτή ήρθε μια μέρα μετά την έκρηξη που συνέβη στο λεβητοστάσιο του Νοσοκομείου την οποία κατήγγειλε με χθεσινή ανακοίνωση το Σωματείο εργαζομένων.
Συνδικαλιστές του νοσοκομείου τόνιζαν ότι αν δεν υπήρχε η αποκάλυψη του πρόσφατου ατυχήματος στο λεβητοστάσιο αυτό δεν θα είχε γίνει γνωστό μιας και κάποιοι είχαν φροντίσει να διαρρεύσουν στα μέσα ενημέρωσης ότι πρόκειται για προγραμματισμένη άσκηση.
Σε συνεδρίαση του ΔΣ του Σωματείου αποφασίστηκε να εκδοθεί ανακοίνωση που να καταγγέλλει την απόφαση της Διοίκησης ως ακραίο μέτρο αυταρχισμού.