Πτολεμαΐδα: Ένταση και χημικά στην ημερίδα για την απολιγνιτοποίηση

Φωτογραφίες, βίντεο και πληροφορίες από kozani.tv

Ένταση επικράτησε έξω από ξενοδοχείο της Πτολεμαΐδας, όπου σε εξέλιξη βρίσκεται ημερίδα του υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος για την απολιγνιτοποίηση, με κεντρικό ομιλητή τον αρμόδιο υπουργό, Κωστή Χατζηδάκη. Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παραβρίσκεται και ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Εργαζόμενοι της ΔΕΗ, συνδικάτα αλλά και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στο σημείο, αντιδρώντας στα κυβερνητικά σχέδια για το μέλλον της ηλεκτρικής ενέργειας. Από την ημερίδα, αποχώρησαν συνδικαλιστές, αιρετοί αλλά και εκπρόσωποι κομμάτων, διαμαρτυρόμενοι για τα σχέδια της κυβέρνησης και για τα επεισόδια.

Από την… πίσω πόρτα του ξενοδοχείου «Παντελίδης» μπήκε ο υπουργός Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης αποφεύγοντας τους συγκεντρωμένους

Λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι έφτασε στο ξενοδοχείο «Παντελίδης» στην Πτολεμαΐδα ο Υπουργός Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης. Ο κ. Χατζηδάκης μπήκε από την… πίσω πόρτα του ξενοδοχείου αποφεύγοντας τους συγκεντρωμένους στην κεντρική είσοδο του ξενοδοχείου.