Μεγάλη συμμετοχή στα εγκαίνια των γραφείων του ΜΕΤΑ Υγειονομικών

Δεκάδες φίλοι του ΜΕΤΑ και του ΜΕΤΑ Υγειονομικών παραβρέθηκαν το Σάββατο μέχρι αργά το απόγευμα  στα εγκαίνια των νέων γραφείων της παράταξης.

Οι συμμετέχοντες εξέφρασαν την στήριξη στην προσπάθεια που ανέλαβε η γραμματεία του ΜΕΤΑ Υγειονομικών να διαμορφωθεί ένας φιλόξενος χώρος που μπορεί να αξιοποιηθεί για τις ανάγκες όχι μόνο της κλαδικής παράταξης στην υγεία αλλά γενικότερα από το ΜΕΤΑ και τις υπόλοιπες κλαδικές παρατάξεις.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν δεκάδες υγειονομικοί ανάμεσα σε αυτούς αρκετά συνδικαλιστικά στελέχη και πρόεδροι σωματείων αλλά και μέλη της Γραμματείας του ΜΕΤΑ καθώς και εκπρόσωποι κλαδικών συνδικαλιστικών κινήσεων.

Την εκδήλωση άνοιξε μέλος της γραμματείας του ΜΕΤΑ Υγειονομικών ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο γραμματέας του ΜΕΤΑ Γιώργος Χαρίσης.

Με την συμβολή μελών και φίλων του ΜΕΤΑ Υγειονομικών αλλά και άλλων φίλων της παράταξης στους παρευρισκόμενους προσφέρθηκαν πλούσια εδέσματα, κρασί και τσίπουρο.

Οι συμμετέχοντες δήλωσαν ότι είναι ανάγκη αυτός ο φιλόξενος χώρος να στηριχθεί και να αξιοποιηθεί όχι μόνο για τις ανάγκες της παράταξης αλλά και για την οργάνωση εκδηλώσεων και συζητήσεων αλλά και ως στέκι και χώρος πολιτισμού.