Εγκαίνια των γραφείων του ΜΕΤΑ Υγειονομικών | Σάββατο 18 Γενάρη 2020

Η Γραμματεία του ΜΕΤΑ Υγειονομικών καλεί τα μέλη και τους φίλους της παράταξης στα εγκαίνια των γραφείων του ΜΕΤΑ Υγειονομικών (στοά Φέξη, Πατησίων 14 – 8ος όροφος), το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, στις 1.30μμ.

Τα νέα μας γραφεία, που θα φιλοξενούν και όλες τις δραστηριότητες του ΜΕΤΑ, δημιουργήθηκαν με την οικονομική συμβολή μελών και φίλων της παράταξης που διασφαλίζουν ένα σημαντικό μέρος από τα έξοδα λειτουργία τους.

Ο χώρος αυτός φιλοδοξούμε να γίνει στέκι των φίλων της παράταξης και να αξιοποιηθεί τόσο για τις ανάγκες των Υγειονομικών όσο και από τις παρατάξεις και σχήματα που έχουν αναφορά στο ΜΕΤΑ καθώς και γενικότερα από συλλογικότητες εργαζόμενων.

Η διαμόρφωση του χώρου δίνει τη δυνατότητα όχι μόνο για την οργάνωση συσκέψεων, εκδηλώσεων και πολιτιστικών δραστηριοτήτων, αλλά ελπίζουμε ότι θα είναι ταυτόχρονα και ένας ευχάριστος χώρος για όσους τον επισκέπτονται.

Εννοείται ότι τα εγκαίνια των γραφείων θα συνοδευτούν από φαγητό που θα προετοιμάσουν φίλοι και φίλες της παράταξης καθώς και από κρασάκι, τσίπουρο και εκλεκτή μουσική.

Σας περιμένουμε και ελπίζουμε να έχουμε τη στήριξη σε αυτή την προσπάθεια.