ΜΕΤΑ: Κάλεσμα για το αντιπολεμικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα | Σάββατο 11 Γενάρη και ώρα 2μμ.

Αντιπολεμικό συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος και πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία πραγματοποιείται το Σάββατο 11 Γενάρη και ώρα 2μμ., από αντιπολεμικές κινήσεις, αριστερές οργανώσεις και εργατικές συλλογικότητες

Το ΜΕΤΑ καταδικάζει το ενδεχόμενο νέου πολέμου στη Μέση Ανατολή με επίκεντρο το Ιράκ και το Ιράν μετά την εγκληματική ενέργεια των ΗΠΑ και τις απειλές νέων χτυπημάτων από τον Ντόναλντ Τραμπ. Οι εργαζόμενοι, ο λαός, η νεολαία που καλείται να γίνει «κιμάς» στις «μηχανές του πολέμου» των ιμπεριαλιστών γνωρίζουν καλά πως τα συμφέροντά τους και η ειρήνη καμία σχέση δεν έχουν με τις ενδοϊμπεριαλιστικές συγκρούσεις και τους σχεδιασμούς ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ, Τουρκίας, Ισραήλ, Ρωσίας, Κίνας κτλ. Άλλωστε, γνωρίζουν καλά πως αυτοί «θα πληρώσουν το μάρμαρο» της σφοδρής και αιματηρής αντιπαράθεσης.

Μαζί με αντιπολεμικές κινήσεις, πολιτικές οργανώσεις και εργατικές συλλογικότητες της Αριστεράς, αναγνωρίζει την ανάγκη να συμβάλλει και να συντονίσει και το εργατικό – συνδικαλιστικό κίνημα τη δράση του, μέσα στους χώρους δουλειάς, σε σχολεία, σχολές και γειτονιές, στην οργάνωση της αντίστασης στο ενδεχόμενο νέου πολέμου στην περιοχή μας.

Στην κατεύθυνση αυτή, το ΜΕΤΑ ενώνει τη φωνή του με τα αντιπολεμικά κινήματα σε όλο τον κόσμο και απαιτεί καμία εμπλοκή της Ελλάδας σε ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και δολοφονικά χτυπήματα, και καλεί στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο, που πραγματοποιείται το Σάββατο 11 Γενάρη και ώρα 2μμ., στο Σύνταγμα, αλλά και στην πορεία που θα ακολουθήσει προς την Αμερικανική Πρεσβεία.

ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ – ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ