ΑΚΕ: Συγκέντρωση – Κινητοποίηση για την Προσωπική Διαφορά | Τετάρτη 11 Δεκέμβρη

Αυτόνομη Κίνηση Εφοριακών

Την Τετάρτη 11.12.2019 στις 4μμ. θα πραγματοποιηθεί Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας έξω απ’ το Υπουργείο Οικονομικών (Νίκης 4, Σύνταγμα), στην οποία καλούν οι Ομοσπονδίες του ΥΠΟΙΚ, με αίτημα την ΑΜΕΣΗ υπαγωγή του συνόλου των νεοεισερχόμενων στις υπηρεσίες μας συναδέλφων, στο καθεστώς της Προσωπικής Διαφοράς.

Κινητοποίηση όμως που δεν αφορά μόνο τους νεοεισερχόμενους συναδέλφους, αλλά είναι υπόθεση του συνόλου των εργαζομένων στο ΥΠΟΙΚ και οι οποίοι καλούνται να συμμετέχουν ΜΑΖΙΚΑ. Η ύπαρξη άλλωστε διαφορετικού μισθολογικού καθεστώτος, δημιουργεί το καλύτερο περιβάλλον, αλλά και το άλλοθι στη Διοίκηση της ΑΑΔΕ, για την έλευση του Μισθολογίου της ΑΑΔΕ.

Ενός μισθολογίου που θα… ΄΄θάβει’’ οριστικά την προοπτική της προσωπικής διαφοράς, θα συνδέει τους μισθούς με το βαθμό επίτευξης των ατομικών στόχων και θα φέρει την ανθρωποφαγία στις υπηρεσίες μας. Άλλωστε θα πρέπει να κατανοήσουμε πως αν περάσει η λογική των υπαλλήλων δύο ‘’ταχυτήτων και κατηγοριών’’, πολύ σύντομα οι ‘’κατηγορίες και οι ταχύτητες’’ αυτές θα πολλαπλασιαστούν.

Συμμετέχουμε Μαζικά στην Κινητοποίηση

Απαιτούμε την ΑΜΕΣΗ αντιμετώπιση του προβλήματος