19.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Εργαζόμενοι ΟΤΑ επ. Λιβαδειάς: Αλληλεγγύη στους εργάτες της ΛΑΡΚΟ και παρόντες στη σύσκεψη της 8ης Δεκέμβρη

Πρόσφατα

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς, με βάση τις αρχές του και το στόχο του, για τη συγκρότηση ενός αγωνιστικού – ταξικού μπλοκ μέσα στο συνδικαλιστικό κίνημα, από σωματεία, συνδικαλιστές, συνδικαλιστικές κινήσεις και παρατάξεις, που θα παρεμβαίνει μέσα στο συνδικαλιστικό κίνημα, αλλά θα έχει και αυτοτελείς δράσεις και πρωτοβουλίες για να υπερβαίνει την απραξία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, όπως σημειώνει σε σχετική του ανακοίνωση, «στέκεται αλληλέγγυος στο πλευρό των εργατών της ΛΑΡΚΟ και του αγώνα τους».

Στο πλαίσιο αυτό, αντιπροσωπεία του Συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς, με επικεφαλής τον πρόεδρο, Νίκο Μπούρα, «θα παραβρεθεί στην ανοιχτή σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Δεκεμβρίου 2019 για τον συντονισμό δράσης για την ΛΑΡΚΟ ώστε να σταματήσει το έγκλημα που γίνεται εκεί».

Όπως υπογραμμίζει ο ΣΕΟΕΛ, «θα είναι αλληλέγγυος και αρωγός σε όποια μορφή αγώνα αποφασιστεί για να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η υγεία των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ. Να σταματήσουν τα θανατηφόρα εργατικά «ατυχήματα» , οι επαγγελματικές ασθένειες , να σταματήσει το έγκλημα που γίνεται σε βάρος των εργατών της ΛΑΡΚΟ που πληρώνουν με τη ζωή τους τη συνειδητή, διαχρονική από όλες τις κυβερνήσεις και με κατεύθυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης απαξίωση – εγκατάλειψή της».

«Στεκόμαστε», καταλήγει ο Σύλλογος στην ανακοίνωσή του, «στο πλευρό των συναδέλφων μας εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, όχι μόνο για να υπερασπιστούμε και να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα τους, αλλά επιπλέον για να δώσουμε το μήνυμα της ενότητας και του αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων ολόκληρης της εργατικής τάξης».

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις