Μετά την καταστολή, η στοχοποίηση των φοιτητών

Μετά την επίθεση των ΜΑΤ κατά των φοιτητών που βρισκόντουσαν έξω από ξενοδοχείο στο Καβούρι όπου πραγματοποιούνταν η σύνοδος των πρυτάνεων, νέα καταγγελία έρχεται από τη Νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση. Σύμφωνα με τους φοιτητές, η αστυνομία προχώρησε σε έλεγχο φοιτητών που συμμετείχαν στη διαμαρτυρία και των αυτοκινήτων τους που ήταν παρκαρισμένα στην ευρύτερη περιοχή του ξενοδοχείου. Μετά τον έλεγχο τα λάστιχα ενός εκ των αυτοκινήτων των φοιτητών βρέθηκαν τρυπημένα.

Σύμφωνα με καταγγελία που δημοσίευσε η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση: «Με απροκάλυπτο τρόπο, αστυνομικές δυνάμεις σταμάτησαν φοιτητές που είχαν αυτοκίνητα στην περιοχή έξω από τη σύνοδο πρυτάνεων, τους ανάγκασαν να καθίσουν με τα χέρια στα καπό και έκαναν έλεγχο σε αυτούς και στα αυτοκίνητά τους με εκβιαστικό τρόπο! Το όχημα ενός φοιτητή, μέλους της νΚΑ και της ΕΑΑΚ, βρέθηκε με τρυπημένα λάστιχα!»

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα με ξύλο και χημικά απάντησαν οι δυνάμεις των ΜΑΤ σε φοιτητές και φοιτήτριες που, με τα χέρια σηκωμένα, προσπάθησαν να προσεγγίσουν τον χώρο όπου πραγματοποιούταν η σύνοδος των Πρυτάνεων σε ξενοδοχείο στο Καβούρι με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών φοιτητών, ο ένας εκ των οποίων στο κεφάλι.


Σχετική ανάρτηση | «Νόμος και τάξη» στο Καβούρι: χημικά κατά φοιτητών από τα ΜΑΤ έξω από τη Σύνοδο των Πρυτάνεων