Αργολίδα: Παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα στην Επιθεώρηση Εργασίας για τις απολύσεις στη ΣΕΛΟΝΤΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας διοργανώνει το Συνδικάτο Γάλακτος – Τροφίμων – Ποτών Ν. Αργολίδας σήμερα Τετάρτη 20 Νοέμβρη στις 10πμ. στην Επιθεώρηση Εργασίας στο Ναύπλιο (Μεγάλου Αλεξάνδρου 12), όπου θα γίνει τριμερής συνάντηση με την εργοδοσία της ΣΕΛΟΝΤΑ για τις απολύσεις των πέντε εργαζομένων.

«Η ΣΕΛΟΝΤΑ απέλυσε τέσσερις πρωτοπόρους εργάτες και στη συνέχεια απέλυσε και τον συνδικαλιστή επειδή τους υπερασπίστηκε! Δηλαδή η συγκεκριμένη εταιρεία δεν αναγνωρίζει ούτε τα δικαιώματα που έστω και τυπικά προστατεύονται από τη νομοθεσία!

Η ΣΕΛΟΝΤΑ αντιδρά έτσι γιατί από τις παρεμβάσεις του Συνδικάτου Γάλακτος – Τροφίμων – Ποτών Αργολίδας και της Ομοσπονδίας μας αναγκάστηκε να υλοποιήσει αιτήματα των εργαζομένων και να αποκαταστήσει θεσμοθετημένα δικαιώματα που δεν τηρούσε. Ενόψει των αναδιαρθρώσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη θέλει να πάρει πίσω όχι μόνο ό,τι θετικό έχει γίνει, αλλά να επιβάλει ακόμα πιο σκληρό εργασιακό μεσαίωνα για να αυξηθεί η κερδοφορία!

Καλούμε τους εργαζομένους του κλάδου, τα σωματεία του νομού να σταθούν αλληλέγγυοι, την Τετάρτη 20 Νοέμβρη, στην Επιθεώρηση Εργασίας, Μεγάλου Αλεξάνδρου 12 στο Ναύπλιο, σε συμμετοχή στην παράσταση διαμαρτυρίας στις 10πμ.», σημειώνει το Σωματείο.