Και η ΟΣΕΑΔΕ στην κινητοποίηση για μόνιμη και σταθερή δουλειά στο υπ. Εργασίας | Τετάρτη 20 Νοέμβρη

Και ώρα 12μ.

Από τις Ομοσπονδίες του δημοσίου που μετέχουν στην κινητοποίηση που πραγματοποιείται την Τετάρτη 20 Νοέμβρη και ώρα 12μ., έξω από το υπουργείο Εργασίας, για μόνιμη και σταθερή εργασία, είναι και η Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις Ελλάδας (ΟΣΕΑΔΕ).


Η ΟΣΕΑΔΕ, μετά την πολύ μεγάλη και δυναμική συγκέντρωση στο Υπουργείο Περιβάλλοντος στις 6/11/2019 και στο πλαίσιο της κλιμάκωσης που αποφασίστηκε μαζί με την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Συμβασιούχων συναδέλφων στις δασικές υπηρεσίες, που ξεκίνησαν ήδη να απολύονται, προκηρύσσει νέα Στάση Εργασίας την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019, σε όλες τις υπηρεσίες των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, για όλους τους εργαζόμενους, μόνιμους και συμβασιούχους από τις 11πμ. μέχρι την λήξη του ωραρίου, για να διευκολυνθεί η προσέλευση, στην πανελλαδική κινητοποίηση που αποφασίστηκε να γίνει στην Αθήνα, στο Υπουργείο Εργασίας, στις 12μ, Σταδίου 29, πλατεία Κλαυθμώνος.

Συνεχίζουμε τον κοινό αγώνα και διεκδικούμε :

  • 12μηνη Ανανέωση των συμβάσεων των 5066 συνάδελφων συμβασιούχων, των «Κοινωφελών» προγραμμάτων Πυροπροστασίας, στις Δασικές Υπηρεσίες.

  • Μετατροπή όλων των συμβάσεων σε όλες τις υπηρεσίες, σε αορίστου χρόνου, για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.

  • Άρση όλων των νομικών περιορισμών, για την μετατροπή των συμβάσεων των «ευέλικτων» εργαζόμενων, σε αορίστου χρόνου.

  • Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, σε όλες τις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης.

  • Αυξήσεις στους μισθούς και αναπλήρωση όλων των απωλειών μας. Υπογραφή ΣΣΕ. Επαναπρόσληψη των 100 απολυμένων συναδέλφων του Κτηματολογίου.

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Καλούμε σε συμπαράσταση όλα τα σωματεία δημοσίου και ιδιωτικού τομέα

ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ