Ο υγειονομικός χάρτης σε «μετάφραση» Κικίλια

Από τη στήλη «Αλάτι & πιπέρι» του ygeionomikoi.gr

Απαντώντας σε ερώτηση του κ. Αυτιά χθες Κυριακή 17-11-19 στον ΣΚΑΙ ο κ. Κικίλιας μας έδωσε μια εκδοχή του υγειονομικού χάρτη. Ας δούμε λοιπόν πως τον αντιλαμβάνεται ο κ. Κικίλιας.

Β. ΚΙΚΙΛΙΑΣ: Μόλις αναλάβαμε τη διακυβέρνηση της χώρας κύριε Αυτιά, αναγκαστήκαμε ως ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να κάνουμε αυτό για να μπαλώσουμε όλες τις τρύπες και τα κενά τα οποία παραλάβαμε.

Φέτος όμως, δημιουργείται ένας υγειονομικός χάρτης, χάρτης υγείας από το χειμώνα, πρόληψη δηλαδή πριν την αντιμετώπιση με όλες τις ανάγκες ποιοι εντός έξι μηνών συνταξιοδοτούνται, ποιοι επαγγελματίες υγείας, ποιοι γιατροί πρέπει να πάρουν άδειες το καλοκαίρι και δεν υπάρχουν κάποιοι να τους αναπληρώσουν, έτσι ώστε σε συνεργασία με τους ΥΠΕάρχες και τους γενικούς γραμματείς να μπορέσουμε να ρυθμίσουμε εκ των προτέρων την κάλυψη που πρέπει να υπάρχει. Ένας επαγγελματίας υγείας, ένας γιατρός και αυτός δικαιούται άδεια το καλοκαίρι, πρέπει να πάρει μια ανάσα.”

Μετά από αυτή την εξήγηση εμείς ς ιστοσελίδα δεν έχουμε να κάνουμε κανένα σχόλιο!

ΥΓ Το απόσπασμα του κειμένου της συνέντευξης του κ. Κικίλια είναι πιστό αντίγραφο από την αποδελτίωση που είναι αναρτημένη στη σελίδα του Υπ. υγείας.