ΜΕΤΑ: Αλληλεγγύη στους διωκόμενους αγωνιστές του κινήματος κατά των πλειστηριασμών

Την Τετάρτη 20 Νοέμβρη και ώρα 9πμ., στα Δικαστήρια της οδού Ευελπίδων (κτήριο 7), δικάζονται τα μέλη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, Ρωμανός Αγγελής, Οδυσσέας Χαραλαμπόπουλος και Θωμάς Καρράς, που συνελήφθησαν με το «ιδιώνυμο» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, στις 14 Μάρτη 2018, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από συμβολαιογραφείο. Οι σύντροφοι συνελήφθησαν και κατηγορούνται ουσιαστικά γιατί υπερασπίζονται τη λαϊκή κατοικία και περιουσία από την υφαρπαγή τους από το κράτος, τις τράπεζες και τα fund.

Υπενθυμίζεται πως τότε οι συγκεντρωμένοι δέχθηκαν την απρόκλητη βίαιη των ΜΑΤ, ξυλοκοπήθηκαν άγρια, τραυματίστηκαν δύο δημοσιογράφοι και συνελήφθησαν οι τρεις αγωνιστές, ενώ ακολούθησαν κι άλλες διώξεις κατά άλλων προσώπων.

Το ΜΕΤΑ δηλώνει αλληλέγγυο στους τρεις αγωνιστές και απαιτεί την αθώωσή τους. Καλεί τα Σωματεία, τους εργαζομένους, τους συνταξιούχους και δώσουν δυναμικό «παρών» στη συγκέντρωση αλληλεγγύης που πραγματοποιείται την Τετάρτη 20 Νοέμβρη και ώρα 9πμ. στα Δικαστήρια της οδού Ευελπίδων (κτήριο 7).

ΝΑ ΑΘΩΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΩΝΥΜΟ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ
ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ, FUND

ΟΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΕΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ