Μιχαηλίδου: Μετά τους… νοσούντες αριστερούς, ήρθε και το Έπος του 40 με… εθελοντισμό και Αϊνστάιν!

Τα στελέχη της ΝΔ δεν χάνουν την ευκαιρία να δείχνουν όχι μόνον πόσο ανιστόρητα είναι αλλά και πόσο… μικροπρεπή και δουλοπρεπή, σε μια προσπάθεια να διαστρεβλώσουν την ιστορική πραγματικότητα, η οποία -αν μη τι άλλο- δείχνει ποιος είναι πίσω από τους πολέμους: το κεφάλαιο, το οποίο υπηρετούν πιστά.

Η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, αυτή με τους «νοσούντες αριστερούς», προκάλεσε με το μήνυμά της για το Έπος του 40, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, αφού στην προσπάθειά της να «πρωτοτυπήσει» συνέδεσε το Έπος του ’40 με τον εθελοντισμό και τον Αϊνστάιν. Συγκεκριμένα στο μήνυμά της που αναρτήθηκε στα social media, η Δόμνα Μιχαηλίδου περιγράφει το έπος του ’40 ως έναν ύμνο στον εθελοντισμό και το συνδέει με το σήμερα. Επιπλέον, κλείνει το μήνυμά της με μια φράση την οποία αποδίδει στον Άλμπερτ Αϊνστάιν για την κοινωνική προσφορά.

Κυρία Μιχαηλίδου, έτσι για την ιστορία, μιας και στις προτεραιότητες της επίσης ανιστόρητης υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, είναι η αναζήτηση της ιστορικής αλήθειας, οι αγωνιστές, οι αντάρτες, το ΕΑΜ πολέμησε για να είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ο ΛΑΟΣ και να υπάρχει ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, άγνωστη έννοια για εσάς και τους ομοίους σας.


Διαβάστε επίσης: