«Έξι χρόνια χωρίς τον Παύλο»: Γκράφιτι στη μνήμη του Φύσσα στο Κερατσίνι

Ένα νέο γκράφιτι στη μνήμη του Παύλου Φύσσα αποκαλύφθηκε στο Κερατσίνι, με αφορμή το αντιφασιστικό φεστιβάλ «Παύλος Φύσσας – Killah P», για τα έξι χρόνια από τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού από τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

Από την Παρασκευή (13/9), έχει ανοίξει τις πύλες του το αντιφασιστικό φεστιβάλ «Παύλος Φύσσας Killah P» στο εργοστάσιο Καχραμάνογλου (Κωνσταντινουπόλεως 51, Κερατσίνι), με εκδηλώσεις για έξι μέρες, στη μνήμη του Παύλου και στην επέτειο των 6 ετών από τη δολοφονία του. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συζητήσεις, εκθέσεις σκίτσων, αντιφασιστικού βιβλίου και φωτογραφίας, street art και προβολές αντιφασιστικών / αντιρατσιστικών ταινιών μικρού μήκους, καθώς και συναυλίες.

Το Σάββατο αποκαλύφθηκε και έκλεψε την παράσταση ένα τεράστιο γκράφιτι του Παύλου, το οποίο επιμελήθηκε η ομάδα Political Stencil.

Για τις αντιφασιστικές εκδηλώσεις και το αντιφασιστικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στο Κερατσίνι, την Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη στις 17.30, στην οδό Παύλου Φύσσα 60, σχετική ανακοίνωση έχει εκδώσει το ΜΕΤΑ (διαβάστε | ΜΕΤΑ: Τιμάμε τη μνήμη του Π. Φύσσα. Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στο φασισμό).