Οκτώβρη το ειδικό εποχικό επίδομα, λέει ο ΟΑΕΔ. Άλλα όμως αναφέρει στην ιστοσελίδα του

Παρότι στην ιστοσελίδα του, όπως εδώ, ή σε σχετικά συνοδευτικά έγγραφα, όπως εδώ (σελ. 2), ο ΟΑΕΔ αναφέρει σαφώς ότι το η καταβολή του ειδικού εποχικού επιδόματος (σ.σ: «περίοδο καταβολής του βοηθήματος (10/9 – 30/11», λέει χαρακτηριστικά) ξεκινά από τις 10 Σεπτέμβρη, με ανακοίνωσή του έρχεται να… διορθώσει τα Μέσα Ενημέρωσης, όπως το ergasianet.gr, που δημοσίευσαν την είδηση για την καταβολή του, που έπρεπε να ξεκινήσει από χθες, Τρίτη, λέγοντας πως κάνουν… λάθος, πως διασπείρουν, ούτε λίγο, ούτε πολύ, «fake news»!

Όπως αναφέρει σε σχετικό δελτίο Τύπου: «Με αφορμή δημοσιεύματα σε ηλεκτρονικές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες που κάνουν λόγο για “έναρξη των αιτήσεων για το εποχικό επίδομα του ΟΑΕΔ από την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019” και για την ορθή ενημέρωση των ενδιαφερόμενων εργαζομένων, από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού διευκρινίζεται ότι η έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων θα ξεκινήσει από τις αρχές Οκτωβρίου, όπως είθισται κάθε χρόνο. Η ακριβής ημερομηνία θα γνωστοποιηθεί από τον ΟΑΕΔ εντός του αμέσως επόμενου χρονικού διαστήματος».

Ωστόσο, όπως μπορείτε να διαβάσετε και στην παρακάτω φωτογραφία που τραβήχτηκε από το πεδίο με τις παροχές που προσφέρει ο Οργανισμός, ξεκάθαρα αναφέρεται ότι: «Το ειδικό εποχικό βοήθημα καταβάλλεται κάθε χρόνο από 10/9 – 30/11».