ΛΑΡΚΟ: Με εργατικό ατύχημα, σημαδεύτηκε ο απεργοσπαστικός μηχανισμός που προσπάθησε να στήσει η εργολαβική TECHNOSTYLE

Με καθολική συμμετοχή στην σημερινή 24ωρη απεργία οι εργαζόμενοι στην δουλεμπορική εταιρεία TECHNOSTYLE στη ΛΑΡΚΟ δίνουν απάντηση στην απλήρωτη εργασία. Η προσπάθεια της εργολαβικής να στήσει απεργοσπαστικό μηχανισμό, τελικώς, έπεσε στο κενό. Δυστυχώς, όμως, η προσπάθεια της για απεργοσπασία σημαδεύτηκε με εργατικό ατύχημα. Αναλυτικότερα:

Η εταιρεία TECHNOSTYLE για να καλύψει τις ανάγκες του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα ενόψει απεργίας έψαξε και βρήκε γύρω στους 20 εργαζόμενους για να δημιουργήσει μηχανισμό απεργοσπασίας. Έφερε εργαζόμενους  χωρίς  να έχουν πείρα  των εγκαταστάσεων  στη ΛΑΡΚΟ, με αποτέλεσμα σήμερα γύρω στις 3:00 το πρωί να πραγματοποιηθεί εργατικό ατύχημα, καθώς ένας εκ των συγκεκριμένων εργαζομένων έσπασε το πόδι του.

Το Συνδικάτο Μετάλλου Φθιώτιδας και οι εργαζόμενοι ήρθαν σε επαφή με τους εργαζόμενους που προσπάθησε να χρησιμοποιήσει ως απεργοσπαστικό μηχανισμό η εταιρεία και αφού τους ενημέρωσε για τους λόγους της απεργίας, αποφάσισαν και αυτοί να απεργήσουν.

Όπως δηλώνουν όλοι οι εργαζόμενοι, όλοι, ενωμένοι σαν μια γροθιά, είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα μέχρι να καταργηθεί το σκλαβοπάζαρο των εργολαβιών και να τους ενσωματώσει η ίδια η ΛΑΡΚΟ με σύμβαση αορίστου χρόνου. «Η σημερινή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας όπως και η χθεσινή του ΣΥΡΙΖΑ είναι υπεύθυνες για το σκλαβοπάζαρο, τα εργατικά ατυχήματα, την απαξίωση της ΛΑΡΚΟ. Είναι αυτές που με τις πολιτικές τους και τους νόμους τους έφτιαξαν μεγαλοεργολάβους με το αίμα και τον ιδρώτα των εργαζομένων», υπογραμμίζουν.