Περίπου 12.000 ευρώ για τη «φιέστα» Πατούλη και την αποχώρηση Δούρου

Από τον ταξικό «αποστάτη»

Σήμερα ορκίζεται η νέα Περιφερειακή Αρχή Αττικής, αυτή του Γιώργου Πατούλη, η οποία θα κοστίσει, στους πολίτες που μαστίζονται από την υπερφορολόγηση αλλά και στους εργαζομένους που έχουν δει τους μισθούς τους να πετσοκόβονται στα χρόνια των μνημονίων, 11.549,8 ευρώ.

Η νέα Περιφερειακή Αρχή (της ΝΔ) και του Γιώργου Πατούλη ψεύδεται, λέγοντας πως η φιέστα θα κοστίσει 9.500 ευρώ. Ομοίως ψεύδεται και η απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή (ΣΥΡΙΖΑ) της Ρένας Δούρου, που λέει πως θα κοστίσει 10.717,20 ευρώ.

Κι αυτό, διότι σύμφωνα με τις συνημμένες αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης που έχουν αναρτηθεί μέχρι σήμερα (ΑΔΑ:9Θ877Λ7-7ΛΗ, ΑΔΑ:9Π8Λ7Λ7-Ι40, ΑΔΑ:Ω8Ξ9ΚΝ3-Ω22) το συνολικό ποσό των «έξι» εξόδων (ενοικίαση χώρου, φύλαξη, ενοικίαση καρεκλών – τραπεζιών, εκτυπώσεις, διερμηνεία, ταχυδρομικά) ανέρχεται στα 11.549,8 ευρώ.

Είναι ξεκάθαρο πως παλιά και νέα Περιφερειακή Αρχή Αττικής είναι… γαλαντόμες, όταν πρόκειται για φιέστες και για κάλυψη των «αναγκών» των ιδιωτών και των επιχειρήσεων, ενώ από την άλλη πλευρά είναι φειδωλές, όταν πρόκειται για έργα υποδομών, στήριξη των πολιτών και αυξήσεις στους μισθούς των εργαζομένων.


Διαβάστε επίσης| Όχι άλλους ψεύτικους όρκους για το κλείσιμο της χωματερής! Διαμαρτυρία στην ορκωμοσία του νέου ΠΕΣΥ Αττικής | Πέμπτη 29/8