Δ. Χανίων: Ορκίστηκαν και πιάνουν δουλειά οι διορισθέντες της 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ

«Καλή δύναμη», μέσω το ergasianet.gr, από την πρόεδρο του Συλλόγου ΟΤΑ νομού Χανίων, Αθηνά Γιαννουλάκη

Ορκίστηκαν σήμερα από τη δημοτική Αρχή Χανίων οι επιτυχόντες της 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ, μιας Προκήρυξης που πέρασε από… πολλά κύματα μέχρι τα οριστικά αποτέλεσματά της, για την κάλυψη μόνιμων θέσεων εργασίας στις υπηρεσίες καθαριότητας των δήμων.

Μιλώντας στο ergasianet.gr, η πρόεδρος του Συλλόγου ΟΤΑ νομού Χανίων, Αθηνά Γιαννουλάκη, ευχήθηκε «δύναμη και καλή σταδιοδρομία στους νέους συναδέλφους», στους οποίους, όπως σημείωσε, «ο Σύλλογος θα βρεθεί δίπλα τους σε κάθε πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουν στη νέα τους εργασία».

Επιπλέον, η Α. Γιαννουλάκη κάλεσε την κυβέρνηση να κάνει κάτι που δεν έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ: «να σταματήσει να διαιωνίζει την εργασιακή ομηρία χιλιάδων εργαζομένων συμβασιούχων συναδέλφων στους ΟΤΑ αλλά και συνολικότερα στο Δημόσιο, να προχωρήσει σε μόνιμες προσλήψεις και να μετατρέψει όλες τις συμβάσεις τους σε Αορίστου Χρόνου, καθώς αποδεδειγμένα καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, όχι μόνον σε υπηρεσίες της Αυτοδιοίκησης (παιδικοί, ΚΔΑΠ, Βοήθεια στο Σπίτι κτλ), αλλά και στα δημόσια νοσοκομεία, στην εκπαίδευση κτλ.».

Σε κάθε περίπτωση, κατέληξε, «ο Σύλλογος θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των αγώνων μαχόμενος για σταθερή και μόνιμη δουλειά για όλους, θα βρίσκεται απέναντι σε κάθε απόλυση συναδέλφου και σε κάθε εργοδοτική αυθαιρεσία».