21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ιθάκη: Εκδήλωση ενάντια στις εξορύξεις υδρογονανθράκων | Τρίτη 13 Αυγούστου

Πρόσφατα

Η Ανοιχτή Συνέλευση Κεφαλονιάς και Ιθάκης ενάντια στις εξορύξεις υδρογονανθράκων καλεί άτομα και συλλογικότητες στο νησί της Ιθάκης, στην περιοχή Φρίκες, στις 13 Αυγούστου 2019, από τις 19.00 και μέχρι το βράδυ.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με ανοιχτή συζήτηση από μέλη της Πρωτοβουλίας Αθήνας ενάντια στις εξορύξεις και της Ανοιχτής Συνέλευσης στα Γιάννενα ενάντια στις εξορύξεις πετρελαίου.  Θα συζητηθούν οι εξελίξεις, οι εμπειρίες και οι προβληματισμοί των παρευρισκομένων.

Στη συνέχεια οι ξακουστοί και πολυταξιδεμένοι Sea Clown Sailing Circus, θα παρουσιάσουν ζογκλερικά, ακροβατικά και μουσικοχορευτικά τρικς. Μετά αναμένεται το πρώτο ιστορικό Hip Hop Live στο νησί της Ιθάκης Ο Αλέξανδρος Οπλιστής μαζί με την κιθάρα και τις μελωδίες της Σειρένε. Στο τέλος του live οι διοργανωτές καλούν σε αυτοσχεδιασμό με όργανα και φωνές γι αυτό και προτρέπουν όσους/ες επισκεφτούν την εκδήλωση να φέρουν μαζί όργανα και κέφι.

Ακολουθεί μήνυμα της διοργάνωσης της εκδήλωσης, όπως έχει αναρτηθεί στα κοινωνικά μέσα:

Ευχαριστούμε πολύ όλα τα άτομα και τις συλλογικότητες που θα έρθουν στην Ιθάκη να στηρίξουν την εκδήλωση!

Σας περιμένουμε να έρθετε να ενημερωθούμε, να συζητήσουμε και να διασκεδάσουμε, μα πάνω απ’ όλα να ενώσουμε τη ΔΥΝΑΜΗ μας ενάντια στα καταστροφικά σχέδια του κράτους! Θέλουμε το Ιόνιο να μείνει Ελεύθερο και καθαρό και δεν θα αφήσουμε να απλώσουν χέρι στις θάλασσες που μεγαλώσαμε! Το οφείλουμε στις παιδικές μας αναμνήσεις και είναι χρέος μας να έχουν τις ίδιες όλα τα παιδιά!

* Θα ακολουθήσει ανοιχτό κάλεσμα για οργάνωση στο στήσιμο της εκδήλωσης! Ιδέες και προτάσεις καλοδεχούμενες!

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ

Ανοιχτή Συνέλευση Κεφαλονιάς-Ιθάκης ενάντια στην Εξόρυξη Υδρογονανθράκων

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις