Αντιφασιστικές συγκεντρώσεις στη δίκη της Χρυσής Αυγής | 17 και 18 Ιούλη και ώρα 9 πμ.

17 Ιούλη στον Κορυδαλλό - 18 Ιούλη στο Εφετείο Αθήνας. Ξεκινούν οι απολογίες Πατέλη-Ρουπακιά. Θα είμαστε όλες και όλοι εκεί!

Ο Γ. Πατέλης, ο χρυσαυγίτης πυρηνάρχης της τοπικής της Νίκαιας, και ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γ. Ρουπακιάς

Η ώρα των απολογιών για τον Γ. Πατέλη πυρηνάρχη της τοπικής της Νίκαιας, που κινητοποίησε το τάγμα εφόδου εναντίον του Π. Φύσσα, και για τον δολοφόνο του Γ. Ρουπακιά έφτασε.

Όσο και να λιποθυμήσουν, να αλληλοκαρφωθούν, να συναγωνιστούν στο «δεν ήμουνα εκεί» η ώρα τους έφτασε. Και στην καλύτερη στιγμή. Με το κόμμα τους εκτός Βουλής και τους ίδιους ξεκάθαρα αναλώσιμους και παρατημένους από τον Φύρερ Μιχαλολιάκο. Καθένας και καθεμία που αγαπάει την ελευθερία και την αλληλεγγύη και μισεί τον φασισμό θα είναι εκεί. Δίπλα στην Μάγδα Φύσσα και τους φίλους του Παύλου. Ενάντια στους πιο φασίστες από φασίστες δικηγόρους της Χρυσής Αυγής. Για να διασφαλίσουμε το αυτονόητο. Καμία απόφαση δεν θα βγει ερήμην του αντιφασιστικού κινήματος. Και καμία άλλη απόφαση δεν θα γίνει αποδεκτή πέρα από την παραδειγματική καταδίκη όλης της ναζιστικής συμμορίας.

Καλούμε σε μαζική ενωτική και μαχητική συγκέντρωση στις 9 το πρωί την Πέμπτη 17 Ιούλη στις Γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού και την Παρασκευή 18 Ιούλη στο Εφετείο Αθήνας στην Λ. Αλεξάνδρας.


Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνας – Πειραιά