Και νέες στάσεις εργασίας από το Σωματείο ΣΙΔΕΝΟΡ για ΣΣΕ, μέτρα ασφαλείας | Τρίτη 16 Ιούλη

Συνεχίζουν τον αγώνα τους οι εργαζόμενοι και το Σωματείο ΣΙΔΕΝΟΡ για την υπογραφή ΣΣΕ, με ανάκτηση απωλειών, κατάργηση των εργολαβιών και του εσωτερικού ομιλικού δανεισμού σε τμήματα παραγωγής και συντήρησης, καθώς και για μέτρα ασφαλείας στο εργοστάσιο της χαλυβουργίας. Έτσι, πραγματοποιούν και την Τρίτη 16 Ιούλη νέες στάσεις εργασίας, και συγκεκριμένα: από 1πμ.-3πμ., 5πμ.-7πμ., 9πμ.-11πμ. και 1μμ.-3μμ.

Να σημειωθεί πως η εργοδοσία, που όπως έχει δηλώσει με πολλές ενέργειες, δεν μπορεί να ικανοποιήσει κανένα από τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων -παρά την κερδοφορία της εις βάρος τους-, καθημερινά, μηχανεύεται τρόπους για να σπάσει το αραγές μέτωπο των εργατών έναντι της άκαμπτης και αυθαίρετης στάσης της.

Τελευταίο κρούσμα εργοδοτικής αυθαιρεσίας, η «συγκέντρωση» που διοργανώνεται από τους εργοδοτικούς-υποτακτικούς, όπως τους χαρακτηρίζει το Σωματείο ΣΙΔΕΝΟΡ, την Τρίτη 16 Ιούλη, σε μια νέα κίνηση της εργοδοσίας να δημιουργήσει απεργοσπαστικό μηχανισμό μέσα στο χώρο δουλειάς – περισσότερα εδώ.