Προσπάθησαν με γκεμπελίστικες μεθόδους να «μπλοκάρουν» τη σελίδα της ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ

Αλλά δεν τα κατάφεραν

Αρκετοί φίλοι επισκέπτες του blog της «Νέα Πορεία» θα διαπίστωσαν τις τελευταίες 3 ημέρες ότι δεν είχαν πρόσβαση στο blog της μέσω του FB. Ο λόγος που αυτό συνέβη, είναι διότι κάποιοι έκαναν μαζική αναφορά στη πλατφόρμα της κοινότητας και η κοινότητα του FB μπλόκαρε το blog μας για να ελέγξει αυτές τις αναφορές.

Μετά τον έλεγχο τον οποίο έκανε η κοινότητα του FB, απελευθέρωσε τη δυνατότητα να δημοσιεύσει στη κοινότητα το blog μας και η απάντηση που πήραμε είναι ότι: Το blog λειτουργεί σύμφωνα με τις πολιτικές της κοινότητας και δεν τίθεται κανένα θέμα ασφάλειας!!

Η Πρωτόγνωρη και λυσσαλέα αυτή αντίδραση κάποιων, ήταν να φιμώσουν και να αποσιωπήσουν τη φωνή της “Νέα Πορεία”, διότι προφανώς δεν τους αρέσει να γράφονται και να ακούγονται αλήθειες.

Οι γνωστές αυτές γκεμπελικές μέθοδοι, ελέγχου της ενημέρωσης, από αυτούς που δε μας θέλουν στα πόδια τους, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!

Εάν νομίζουν ότι έτσι θα μας φιμώσουν κάνουν μεγάλο λάθος. Ή μάλλον δεν μας γνωρίζουν καλά. Έστω και τώρα, είναι καιρός να καταλάβουν ότι ο Γκέμπελς μπορεί να προσπάθησε να φιμώσει και να κατευθύνει με την προπαγάνδα του τις πολιτικές και τακτικές του Χιτλερισμού, αλλά δεν κατάφερε απολύτως τίποτα, αφού γρήγορα αποδομήθηκε, ηττήθηκε και μένει καταγεγραμμένος στη πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας.

Όλοι αυτοί που νομίζουν ότι μπορούν να τρομοκρατούν αδιακρίτως και να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς το παραμικρό εμπόδιο, κάνουν λάθος.

Δεν τους φοβόμαστε, όπως και δεν τους φοβηθήκαμε ποτέ. Είμαστε και θα είμαστε με ψηλά το κεφάλι. Δεν πουλήσαμε εκδούλευση σε κανένα συνάδελφο, όσο και εάν τον βοηθήσαμε στην καθημερινότητα του, δεν εκβιάσαμε τη ψήφο του, ούτε την εξαγοράσαμε. Δεν τάξαμε θέσεις σε κανένα, δεν στηρίξαμε καμία συντεχνία.

Κοιτάμε τους εργαζόμενους ως σύνολο και παλεύουμε με τον ίδιο δυναμικό τρόπο για όλους τους συναδέλφους, χωρίς την παραμικρή ιδιοτέλεια. Δεν είναι για μας αυτοσκοπός ούτε η καρέκλα, ούτε η εξουσία.

Και αυτό είναι που δεν μπορεί να χωρέσει ο νους τους. Επειδή αυτοί λειτουργούν με ένα και μόνο κριτήριο και με έναν και μόνο στόχο, την ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ, νομίζουν ότι είμαστε σαν τα μούτρα τους.

Ευχαριστούμε δε θα πάρουμε.

Συνεχίστε το δρόμο που γνωρίζετε τόσο καλά να ακολουθείτε, αλλά να ξέρετε ότι οι συνάδελφοι δεν είναι ούτε κουτοί, ούτε αδαείς.

Και ξέρουν και μπορούν να κρίνουν.

Αυτό και θα κάνουν και το επόμενο διάστημα.

Να είστε σίγουροι.