18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η ματαίωση ενός πλειστηριασμού, η ήττα της ανάθεσης και η νίκη της συμμετοχής

Ενωτική Πρωτοβουλία κατά των πλειστηριασμών

Πρόσφατα

Ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας 5μελούς οικογένειας στο Περιστέρι ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ! Η μεγάλη επικοινωνιακή προσπάθεια, η παρουσία και επίσκεψη της οφειλέτριας στον συμβολαιογράφο και η κινητοποίηση συλλογικοτήτων κατέδειξαν πως όλα είναι δυνατά.

Η οφειλέτρια με την κοινοποίηση του προβλήματός της με την ιδιόγραφη επιστολή της συνέδραμε τα μέγιστα. Απόσπασμα της επιστολής της κοινοποιήθηκε και ευαισθητοποίησε όχι μόνο μέλη κινημάτων αλλά και πολλούς άλλους που από το μετερίζι τους προσφέρθηκαν να βοηθήσουν.

Η οφειλέτρια θέλησε να κοινοποιήσει το πρόβλημα της μιλώντας δημόσια και με ένα πολύ έυστοχο τρόπο (γράφοντας μια επιστολή). Και αυτό πρέπει να διακοινωθεί παντού. Διότι πολλούς από εμάς και τον κόσμο γενικότερα μας προβληματίζει η αφάνεια όλων των πληττομένων. Και όλοι γνωρίζουμε πού οφείλεται αυτή η αφάνεια. Ας μεταδόσουμε λοιπόν το χθεσινό παράδειγμα της οφειλέτριας. Ας διδαχθούμε από το αποτέλεσμα της κινησής της.

Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από την οικογένεια σε όσους παρεβρέθηκαν σήμερα στο συμβολαιογραφείο αλλά και σε όσους από άλλα μετερίζια πάλεψαν να ανασταλεί ο πλειστηριασμός.

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις