Σχόλιο ΜΕΤΑ ν. Άρτας: Όσο δεν πιάνει… το Εργατικό Κέντρο, τα κάνει κρεμαστάρια!

Μια απάντηση στα όσα είπε το Εργατικό Κέντρο Άρτας και τη συμμετοχή της υποψήφιας δημάρχου Αρταίων του ΣΥΡΙΖΑ, στο μπλοκ του ΠΑΜΕ, κατά τη διάρκεια της πορεία της Εργατικής Πρωτομαγιάς 2019

Μετά τη δημόσια κριτική για το «ατυχές» και θρασύ γεγονός της παρουσίας της εκλεκτής του ΣΥΡΙΖΑ υποψήφιας Δημάρχου Αρταίων (η οποία συνοδευόταν και από άλλους «άφαντους» υποψηφίους της) στο μπλοκ των δυνάμεων του ΠΑΜΕ, το Εργατικό Κέντρο Άρτας προχώρησε σε ένα σχόλιο για το οποίο το λιγότερο που θα μπορούσε να πει κανείς είναι ότι είναι εκτός πραγματικότητας.

Αντί να ζητήσει συγνώμη, επιτίθεται, κατά την προσφιλή του τακτική, σε όλους τους άλλους και μάλιστα με το ευφυολόγημα «τι θέλει η αλεπού στο παζάρι». Αλήθεια, αγαπητοί μου; Έτσι είναι τα πράγματα; Πρώτη φορά μας βλέπετε κι εμάς;

Εμείς την δημόσια κριτική μας και την αυτοκριτική μας για το πολιτικό παρελθόν την έχουμε κάνει και μάλιστα και με πράξεις! Και δεν είμαστε εμείς αυτοί που τώρα θυμηθήκαμε τις εργατικές συγκεντρώσεις και τις απεργιακές κινητοποιήσεις! Αντίθετα είμαστε πάντα μπροστά και στο πλάι του κόσμου της δουλειάς, με όσες δυνάμεις έχουμε και μπορούμε! Και αυτό το γνωρίζετε πολύ καλά!

Και είναι τουλάχιστον ανήθικο να μας βάζετε στο ίδιο καλάθι με αυτούς που με περίσσιο θράσος, χρησιμοποιούν και εκμεταλλεύονται οποιαδήποτε χαραμάδα τους δοθεί για επικοινωνιακούς λόγους και για λίγες ακόμη ψήφους στις εκλογές!

Μην εκτίθεστε λοιπόν με αστείες δικαιολογίες!


ΜΕΤΑ Εργαζομένων νομού Άρτας,
Άρτα, 06-05-2019