Ολοκληρώνονται την Τετάρτη 3 Απρίλη τα αντιφασιστικά σεμινάρια, με θέμα «Τι είναι ο ναζισμός;», που διοργανώνουν με επιτυχία το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών και η Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό». Εισηγητής των αντιφασιστικών σεμιναρίων είναι ο Ηλίας Ιωακείμογλου.
Το απόγευμα, στις 6μμ., στο χώρο του ΚΣΜ (Γιατράκου 22, 2ος όροφος, Μεταξουργείο· για δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 694 55 42 335) θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο σεμινάριο, με θέμα: «Η σχέση του ναζισμού με την εργατική τάξη. Οι εργάτες που ψήφισαν τους ναζί. Διάσπασης του εργατικού κινήματος. Η μετατροπή του κοινωνικού κράτους σε μηχανισμό ελέγχου της εργατικής τάξης. Οι μάχες στους δρόμους του Βερολίνου».
Να σημειωθεί πως την Πέμπτη 28/3, το ΚΣΜ στοχοποιήθηκε από τους φασίστες, που με θράσος ζωγράφισαν σβάστικες στο χώρο του σχολείου, ενοχλημένοι προφανώς από τα αντιφασιστικά σεμινάρια.