8.6 C
Athens
Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου, 2025

Πανό των φιλάθλων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ κατά των εξορύξεων υδρογονανθράκων

Πρόσφατα

Θέση κατά των σχεδίων της κυβέρνησης και των πετρελαϊκών εταιρειών να προβούν στην εξόρυξη υδρογονανθράκων στην Ήπειρο παίρνουν καθαρά οι οργανωμένοι φίλαθλοι των Γιαννιωτών «Antinazi PAS Giannina est.2006».

Ο Σύνδεσμος σήκωσε πανό με το σχετικό μήνυμα στην κερκίδα, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο για την 21η αγωνιστική της Super League, ενώ έκαναν και ανάρτηση στη σελίδα τους στο Facebook:

«Επειδή δε ψηνόμαστε να γίνουμε σεΐχηδες. Επειδή δεν ονειρευόμαστε πετροδόλαρα. Επειδή να κολυμπάς στις πηγές του Βοϊδομάτη είναι καλύτερο από το να τσαλαβουτάς σε πετρελαιοπηγές. Επειδή θέλουμε να αναπνέουμε καθαρό αέρα κάτω από το δροσερό πλατάνι πίνοντας τσιπουρα στο χωριό. Επειδή έχουμε υποχρέωση να παραδόσουμε στις επόμενες γενιές έναν κόσμο ομορφότερο. Επειδή τα επειδή είναι αμέτρητα……… ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΊΟΥ».

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=621931288242936&id=438416689927731

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις