20.1 C
Athens
Παρασκευή, 18 Απριλίου, 2025

Πρωτοβουλία Αθήνας: Το μήνυμα της πορείας κατά των εξορύξεων υδρογονανθράκων «ταξιδεύει» στην πόλη

Πρόσφατα

Δεκαήμερο στοχευμένης αλλά και γενικής ενημέρωσης –για το θέμα των εξορύξεων υδρογονανθράκων και την πορεία της 21ης/2/2019 στην Αθήνα– πραγματοποιείται από την Πρωτοβουλία Αθήνας, σε συνεργασία με άλλες συλλογικότητες.

Το Σάββατο 16/2, η Πρωτοβουλία Αθήνας πραγματοποιεί μαζική ενημερωτική δράση στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας, με αφετηρία το Σύνταγμα, στην αρχή της οδού Ερμού. Το πρώτο ραντεβού στις 12 το μεσημέρι και το δεύτερο στις 14:30.

Θα προηγηθεί συζήτηση στο Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, την Τετάρτη 13/2, στις 20:00, στο Στέκι Μεταναστών (Τσαμαδού 13 – Εξάρχεια).

Στη συνέχεια, στο ελευθεριακό στέκι «Πικροδάφνη», την Πέμπτη 14/2, στις 20:00 (Πλούτωνος και Υψηλάντου στη Χαραυγή Δάφνης) και την Παρασκευή 15/2, στον αυτοδιαχειριζόμενο κοινωνικό χώρο «Μπερντές» (Aράδου 55, πλατεία Κύπρου, Άνω Ιλίσια).

Την παραμονή της πορείας, Τετάρτη 20/2, στις 20:00, η πρωτοβουλία Αθήνας συμμετέχει σε εκδήλωση – συζήτηση της Α/Κ, που θα πραγματοποιηθεί στη Λαμπηδόνα (άλσος Αγίας Τριάδας, Βύρωνας).

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις