ΣΕΔΕΣΦΑ, ΠΣΕΦΑ: 4ωρη στάση εργασίας σήμερα και συγκέντρωση στην Επιθεώρηση Εργασίας Αγίας Παρασκευής

desfa

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι… Το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στο ΔΕΣΦΑ σύμφωνα με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της 24/01/2019 και προκειμένου να υπερασπιστεί τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων-μελών του, νυν και μελλοντικών, προκηρύσσει 4ωρη στάση εργασίας του συνόλου του προσωπικού του ΔΕΣΦΑ, την Πέμπτη 07/02/2019 από ώρα 08:00 έως 12:00 και καλεί όλους τους συναδέλφους να συγκεντρωθούμε στην Επιθεώρηση Εργασίας της Αγίας Παρασκευής, στη Λεωφόρο Μεσογείων 427, την 09:00.

Διεκδικούμε:

1. Παράταση της υφιστάμενης ΕΣΣΕ για 2 έτη.

2. Άμεση καταβολή των αποδοχών μας, από 21.12.2018 και εντεύθεν σύμφωνα με την ΕΣΣΕ 2017-2018.

3. Να πάψει πια ο εμπαιγμός εκ μέρους της Εργοδοσίας, περί δήθεν ακυρότητας όλων των ΕΣΣΕ, από το έτος 2011 έως και σήμερα, τις οποίες όλες οι Διοικήσεις υπέγραφαν με τη συνδρομή της Νομικής Υπηρεσίας του ΔΕΣΦΑ.

4. Να πάψουν οι μονομερείς και αυθαίρετες περικοπές των αποδοχών μας.

5. Να πάψει ο νέος μέτοχος να δηλώνει ότι δεν ήταν ενήμερος για τους όρους της ΕΣΣΕ. Εάν δεν ήταν δεν ευθύνονται οι εργαζόμενοι.

Ο ΣΕΔΕΣΦΑ έχει προνοήσει ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες του δικτύου διανομής


ΠΣΕΦΑ: 3ωρη στάση εργασίας σήμερα Πέμπτη 07 Φεβρουαρίου 2019 και για το διάστημα 08:00-11:00 πμ

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες… Είναι αδιανόητο μία Εταιρία όπως ο ΔΕΣΦΑ, να μεταβιβάζεται σε νέους μετόχους χωρίς να έχει διασφαλιστεί πρώτα και κύρια το εργασιακό μέλλον του προσωπικού που ήταν εκεί κατά τη δημιουργία της και που συντέλεσε στην ανάπτυξή της. Είναι αδιανόητο να μπαίνει τείχος στην εργασιακή εξέλιξη, δημιουργώντας προσωπικό τριών ταχυτήτων.

Αφού η λύση δε δόθηκε όταν έπρεπε από εκείνους που όφειλαν να τη δώσουν, η λύση θα έρθει μόνο από τους ίδιους τους εργαζομένους και το κοινό τους μέτωπο. Η ανάγκη συσπείρωσης και από κοινού πορείας είναι μονόδρομος, με ειλικρινή διάθεση από όλες τις πλευρές. Η αρχή έγινε από εμάς που γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει αβεβαιότητα. Λυπούμαστε που η αβεβαιότητα χτυπά και άλλες πόρτες…

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εργαζομένων στο Φυσικό Αέριο στο πλαίσιο της αλληλεγγύης που έχει επανειλημμένως επιδείξει προς συναδέλφους διαφόρων κλάδων, πόσω μάλλον του Κλάδου Ενέργειας, προκηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας σήμερα Πέμπτη 07 Φεβρουαρίου 2019 και για το διάστημα 08:00-11:00 πμ, αντιλαμβανόμενος τη δυσχερή θέση στην οποία βρίσκονται οι συνάδελφοι Αορίστου Χρόνου της ΔΕΣΦΑ Α.Ε.