21.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Π. Αττικής: Σε… Μάνδρα έχει μετατραπεί η Διεύθυνση Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας του Δυτικού Τομέα

Πρόσφατα

Απαράδεκτη είναι η κατάσταση στη Διεύθυνση Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας του Δυτικού Τομέα, καταγγέλλει σε επιστολή του προς την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου ο Σύλλογος Υπαλλήλων (ΣΥΠΑ), υπογραμμίζοντας πως «το γεγονός ότι τα γραφεία είναι πλημμυρισμένα δεν είναι ούτε αποτέλεσμα ενός ακραίου φαινομένου, ούτε καινούργιο ζήτημα. Κάθε φορά που βρέχει τα γραφεία πλημμυρίζουν, μιας και πάσχουν κατασκευαστικά».

«Αν και το έχουμε πει και το έχουμε γράψει πάμπολλες φορές η κατάσταση παραμένει ίδια, αφού οι επιλογές και οι προτεραιότητες της Περιφερειακής Αρχής είναι άλλες…, τα ακριβοπληρωμένα και μεγαλεπήβολα σχέδια αγοράς νέου κτηρίου στο Περιστέρι, μακριά από τις ανάγκες των πολιτών και των εργαζομένων. Κι όσο για την επίλυση των προβλημάτων των συγκεκριμένων υπηρεσιών του Δυτικού Τομέα “ούτε φωνή, ούτε ακρόαση”», συμπληρώνει.

Ο Σύλλογος απαιτεί να λυθούν άμεσα τα συγκεκριμένα προβλήματα, και, όπως σημειώνει, «μέχρι τότε βέβαια κανείς δεν μπορεί να επιβάλει στους συναδέλφους να εργάζονται σε τέτοιες συνθήκες, που δεν εξασφαλίζουν την υγιεινή και ασφάλεια, ούτε των ίδιων, ούτε των πολιτών, που προσέρχονται».

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις