ΠΑΣΥΜΗΤΕ: Έφυγε από κοντά μας ο Νίκος Γύπαρης. Συλλυπητήρια και από ΜΕΤΑ

Ο Σύλλογος μας, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Μηχανικών και Τεχνικών, και ολόκληρη η οικογένεια της ΕΡΤ θρηνούμε την ξαφνική απώλεια του αγαπημένου μας Νίκου Γύπαρη.

Η καρδιά του Νίκου σταμάτησε να χτυπάει λίγες ώρες μετά την πλήρη λειτουργία του ψηφιακού δικτύου εκπομπής της ΕΡΤ, αυτής της σημαντικής τεχνικής λειτουργίας, που υπηρέτησε με αυταπάρνηση σε ολόκληρη την υπηρεσιακή του διαδρομή.

Ο Νίκος σπούδασε Ηλεκτρονικά και εργάστηκε στην ΕΡΤ από το 1986, αρχικά στο τμήμα Αναμεταδοτών και στη συνέχεια στο ΚΕ Υμηττού, συνταξιοδοτήθηκε λίγο πριν την επαναλειτουργία της ΕΡΤ.

Από την πρώτη στιγμή καταδίκασε το μαύρο και το πραξικοπηματικό κλείσιμο της ΕΡΤ, στρατεύτηκε στον αγώνα για την επαναλειτουργία της, στήνοντας πομπούς και κεραίες και συμμετέχοντας σε κάθε κινητοποίηση.

Οι κοινωνικοί αγώνες, η συνδικαλιστική δράση, η πολιτική συνειδητοποίηση, η συμμετοχή σε κινήματα και αγώνες ολοκλήρωναν ένα πλούσιο χαρακτήρα ενεργού πολίτη.

Η αλληλεγγύη, ο αλτρουισμός και η συντροφικότητα ήταν οι αρχές που ποτέ δεν εγκατέλειψε. Η καλοσύνη, η αγάπη και η μοναδική ευγένεια του ‘‘συντροφάκου’’, ήταν πηγαία και αναλλοίωτα χαρακτηριστικά, που κανείς μας δεν θα ξεχάσει.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου, ώρα 16:00, στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου – Κοιμήσεως Θεοτόκου 15 Κάντζα – Λεοντάρι και η ταφή στο Κοιμητήριο των Γλυκών Νερών.

Εκφράζουμε τη βαθειά μας θλίψη και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην πολυαγαπημένη του σύζυγο, στην αδελφή του, στα παιδιά του και στα εγγόνια του και σε όλους τους οικείους του.