ΛΑΝΤΖΑ: Κάλεσμα σε αγωνιστική δράση με αφορμή τον ξυλοδαρμό διανομέα στο Περιστέρι

Σάββατο 5 Γενάρη και 7.30μμ. στο στέκι της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου (Ακροπόλεως 18 και Ιάσονος)

Τα περιστατικά εργοδοτικής αυθαιρεσίας, βίας, τρομοκρατίας και απειλών εναντίον εργαζομένων πληθαίνουν συνεχώς με την συντριπτική πλειοψηφία τους να εμφανίζονται στο κλάδο της εστίασης και των καταστημάτων επισιτιστικού ενδιαφέροντος.

Ο πρόσφατος ξυλοδαρμός συναδέλφου διανομέα από μπράβους του πρώην εργοδότη έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από πολλά αντίστοιχα που συμβαίνουν συνεχώς σε όλη την χώρα.

Η συνολική επίθεση που δέχονται στα δικαιώματα τους οι εργαζόμενοι και η πρωτοφανής αγριότητα με την οποία επιβάλλεται ο σύγχρονος εργασιακός Μεσαίωνας δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί μόνο με καταγγελίες και γραφειοκρατική διαχείριση, χρειάζεται να απαντήσουμε δυναμικά, μαζικά στο δρόμο και στους χώρους δουλειάς.

Για αυτό το λόγο η ΛΑΝΖΑ Αγωνιστική Εργατική Συσπείρωση στον Επισιτισμό Τουρισμό αναλαμβάνει την πρωτοβουλία οργάνωσης της αγωνιστικής δράσης με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό καλώντας ταξικά Σωματεία, Εργατικά σχήματα, Εργατικές Λέσχες και συλλογικότητες καθώς και Δημοτικές κινήσεις σε μια συνάντηση που θα γίνει


Σχετικές αναρτήσεις: