21.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κουβέλης προς Λιμενικό: Αυξήσεις στους μισθούς, όταν υπάρξουν καλύτερες συνθήκες

Πρόσφατα

Στην αναγκαιότητα αύξησης των αποδοχών των λιμενικών όταν «υπάρξουν καλύτερες συνθήκες» αναφέρθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Φώτης Κουβέλης, κατά την επίσκεψή του στο Λιμεναρχείο του Βόλου, το Σάββατο.

Το κυβερνητικό στέλεχος βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, με αφορμή το 11ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος, οι εργασίες του οποίου θα ολοκληρωθούν την Κυριακή.

«Πρέπει να σας πω ότι είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος επειδή σας καταβλήθηκαν τα αναδρομικά, τα οποία ήταν μία οφειλή της Πολιτείας προς εσάς» τόνισε, απευθυνόμενος προς τα στελέχη του λιμενικού.

«Γνωρίζω ότι οι αποδοχές δεν είναι αυτές που αντιστοιχούν στις υπηρεσίες που προσφέρετε για την προστασία των πολιτών, για την ασφάλεια των λιμανιών, για τις υπηρεσίες προς το δημόσιο συμφέρον. Πιστεύω όμως και ελπίζω ότι η Πολιτεία κάτω από καλύτερες οικονομικές συνθήκες θα ανταποκριθεί σ’ αυτό στο οποίο εκ των πραγμάτων πρέπει να ανταποκριθεί» έσπευσε να προσθέσει.

Και συνέχισε: «Και αυτό είναι η ορθή ανταμοιβή όλων εκείνων των υπηρεσιών που προσφέρετε με τον καλύτερο τρόπο».

Όσον αφορά τη στελέχωση του Λιμενικού Σώματος, διαβεβαίωσε ότι κάνουμε προσπάθειες, προκειμένου ο αριθμός των υπηρετούντων να αυξηθεί, με το δεδομένο ότι οι οργανικές θέσεις που έχουν οριστεί είναι κατώτερες των πραγματικών αναγκών που υπάρχουν.

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις