19.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Λεφτά για φρεγάτες ζητεί από τους πολίτες που φτωχοποίησε ο Καμμένος

Από τον ταξικό «αποστάτη»

Πρόσφατα

Ο ακροδεξιός «μικρομέτοχος» της κυβέρνησης, υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, που και με τη δική του υπογραφή και στήριξη, έχουν εφαρμοστεί όλα τα αντεργατικά και αντιλαϊκά μέτρα, από το 2015 και μετά, ξαναχτύπησε κατά τη διάρκεια ομιλίας του με αφορμή τον εορτασμό του «προστάτη» του Πολεμικού Ναυτικού, Αγίου Νικολάου.

Αφού αναφέρθηκε στην ανάδειξη της Ελλάδας ως πυλώνα σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου μέσω συνεργασιών με την Κύπρο, το Ισραήλ, την Αίγυπτο, την Ιορδανία αλλά και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και αφού είπε ότι «ακρογωνιαίος λίθος της διαμόρφωσης της στρατηγικής της Ελλάδας είναι τα πολεμικά της πλοία και το δυναμικό της εμπορικής της ναυτιλίας καθώς αποτελούν το αδιαμφισβήτητο συγκριτικό και στρατηγικό πλεονέκτημα της χώρας», πέταξε τη «βόμβα», ζητώντας από τους πολίτες που εξαθλίωσε (κι αυτός μαζί με τον συνεταίρο του, Αλέξη Τσίπρα) να δώσουν από το υστέρημά τους για να αγοραστούν φρεγάτες. Και για να «χρυσώσει το χάπι» ζήτησε κι από τους έλληνες εφοπλιστές, που κερδοφορούν εις βάρος των ναυτεργατών και του λαού με τη φοροασυλία τους, ενώ είπε πως θα βάλει και ο ίδιος το μισθό του.

«Τώρα όμως έχουμε την ανάγκη των μεγάλων δωρητών και ευεργετών της πατρίδος. Καλώ τους Έλληνες εφοπλιστές και όλους τους Έλληνες πολίτες από το υστέρημα τους από την 1/1 του 2019 που θα ανοίξει λογαριασμός για την ενίσχυση του στόλου για την απόκτηση νέων φρεγατών και ναυαρχίδων να βοηθήσουν την εθνική προσπάθεια. Να θυμηθούν το παράδειγμα του Αβέρωφ και όλων των μεγάλων ευεργετών. Πρώτος θα καταθέσω το μισθό μου σε αυτή την προσπάθεια», είπε ο κ. Καμμένος τονίζοντας πως σύντομα η ευθύνη περιοχής του Πολεμικού Ναυτικού θα αυξηθεί σημαντικά και μαζί με αυτή θα αυξηθούν και οι υλικές του ανάγκες».

Αυτά είπε ο Καμμένος, κι αυτό είναι το μόνο που τον ενδιαφέρει. Λεφτά για την Παιδεία ούτε λόγος. Για την Υγεία, επίσης. Για την Πρόνοια; Άγνωστη λέξη για αυτόν. Για πλήρη αποκατάσταση των μισθών και των συντάξεων; Αυτό κι αν είναι ανέκδοτο για αυτόν

Για την ιστορία: σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συναντάται με τον ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν. Τον ακροδεξιό αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ τον χαρακτήρισε, στη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου, διαβολικά καλό. Να δούμε τι παρωνύμιο θα δώσει στον Πούτιν.

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις