Η Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία για την πρωτιά στις εκλογές του ΣΕΠΕ «Η Αθηνά»

Χαιρετίζουμε όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες, που με τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους ανέδειξαν για άλλη μια φορά την Πρωτοβουλία πρώτη δύναμη στο σύλλογο «Αθηνά» και με σημαντική αύξηση ψήφων, ενώ για λίγες ψήφους στερηθήκαμε την τέταρτη έδρα.

Δώσαμε τον αγώνα μας με καθαρή γραμμή κι ενωτική απεύθυνση, έχοντας απέναντί μας ισχυρούς μηχανισμούς και μέσα, που επιχείρησαν να αναδιαμορφώσουν το συνδικαλιστικό τοπίο στο σύλλογό μας. Η υπερψήφιση των πεπραγμένων του συλλόγου, οι αποφάσεις της ΓΣ που πάρθηκαν με ευρεία πλειοψηφία όσο και το εκλογικό αποτέλεσμα, δικαιώνουν τελικά τη δράση μας κι επιτρέπουν στο σύλλογο να συνεχίσει τη δυναμική κι ακηδεμόνευτη πορεία του στα κρίσιμα μέτωπα της περιόδου.

Η στήριξη των δυο αναπληρωτριών συναδέλφων του ψηφοδελτίου μας, που ισοψήφισαν στην τρίτη θέση, ενισχύει τη φωνή των αναπληρωτών στις συλλογικές διαδικασίες και στη μάχη για να σπάσει το εμπάργκο των διορισμών, να στηριχθεί η προϋπηρεσία και το πτυχίο, να μην περάσουν τα προσοντολόγια του ΟΟΣΑ.

Θα συνεχίσουμε να καλούμε όλες κι όλους τους συναδέλφους, αλλά και τις δυνάμεις που συναντηθήκαμε στη δυναμική πορεία του συλλόγου μας, στις ενωτικές και μάχιμες αποφάσεις του, να χτίσουμε τώρα αγωνιστικό μέτωπο, για να δώσουμε νικηφόρα τις αναμετρήσεις που έχουμε μπροστά μας για τη λιτότητα, το εκπαιδευτικό μνημόνιο, την αξιολόγηση, τη δίχρονη προσχολική εκπαίδευση. Δεν υπάρχουν περιθώρια για ασκήσεις κομματικής και παραταξιακής περιχαράκωσης.

Τέλος, ευχαριστούμε τους συναδέλφους που συνέδραμαν το σύλλογο στις διαδικασίες της ΓΣ και στελέχωσαν τις εφορευτικές επιτροπές για την ανεκτίμητη βοήθειά τους, ώστε να ολοκληρωθούν άψογα και δημοκρατικά οι συλλογικές διαδικασίες.