Ανακοίνωση για τα αποτελέσματα στα Υπηρεσιακά του ΕΦΚΑ από τις Ριζοσπαστικές Αγωνιστικές Κινήσεις

Οι εκλογές για τους εκπροσώπους των εργαζομένων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια του ΕΦΚΑ ολοκληρώθηκαν και σαν παράταξη θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσες και όσους μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.

Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες υλοποίησης του τερατουργήματος του ΕΦΚΑ, οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες των Ριζοσπαστικών Αγωνιστικών Κινήσεων στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, στηρίζοντας τον δύσκολο δρόμο του αγώνα, χωρίς ψεύτικες υποσχέσεις και χωρίς ρουσφέτια.

Απευθυνθήκαμε στους συναδέλφους για να αντιδράσουμε απέναντι σε αυτά που βιώνουμε και να εκφράσουν την αγανάκτηση για την απραξία των περισσοτέρων παρατάξεων, στηρίζοντας και δίνοντας δυναμική στη δική μας παράταξη.

Δυστυχώς αρκετοί και αρκετές επέλεξαν να εκφράσουν την διαμαρτυρία τους με την αποχή, που ήταν αυξημένη σε σχέση με την προηγούμενη φορά. Θέλουμε να επισημάνουμε όμως ότι αυτή η μέθοδος ευνοεί την συνέχιση της ίδιας κατάστασης, χωρίς να στέλνει κανένα μήνυμα αντίδρασης ή αλλαγής.

Οι Ριζοσπαστικές Αγωνιστικές Κινήσεις λάβαμε το 3,82% των συνολικών ψήφων (μόνιμοι και ΙΔΑΧ μαζί), με τους ΙΔΑΧ να μας αναδεικνύουν τρίτη δύναμη. Κρατήσαμε τα ποσοστά μας παρόλο που κινηθήκαμε ελάχιστα προεκλογικά, λόγω και της συμμετοχής μας στις καταλήψεις.

Εμείς σαν παράταξη θα συνεχίσουμε την δράση μας προσπαθώντας να σπάσουμε την απογοήτευση και κόντρα στην αποστροφή που υπάρχει σε πολύ κόσμο για τα συνδικάτα. Θα εξακολουθήσουμε να παλεύουμε για αλλαγή των συσχετισμών σε αυτά, ενάντια στις παρατάξεις του κυβερνητικού συνδικαλισμού και του ρουσφετιού, μένοντας σταθερά προσηλωμένοι στις διεκδικήσεις του εργατικού κινήματος.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ