Κυπριανίδη: Η Προοδευτική Κίνηση στηρίζει πρόσωπα που υπερασπίζονται τους ασφαλισμένους σε ΤΕΑΥΦΕ και ΤΑΥΦΕ

Άνοιξαν οι κάλπες στο ΤΕΑΥΦΕ και στο ΤΑΥΦΕ, με τη συμμετοχή και εκπροσώπων της Προοδευτικής Κίνησης

Από αριστερά: το μέλος του ΔΣ του ΣΙΕΕ-ΦΣΕΚ και της Προοδευτικής Κίνησης, Γιούλη Κυπριανίδη, και η υποψηφία με την Προοδευτική Κίνηση για το νέο ΔΣ του ΤΕΑΥΦΕ, Στέλα Πελεκανίδου

Ξεκίνησαν από το πρωί οι εκλογές (5, 6 και 7 Δεκέμβρη) στα Ταμεία των εργαζομένων στο φάρμακο, ΤΕΑΥΦΕ και ΤΑΥΦΕ, για την ανάδειξη εκπροσώπων τους στις νέες διοικήσεις. Το ψηφοφέλτιο είναι ενιαίο και σε αυτό μετέχουν και εκπρόσωποι από την Προοδευτική Κίνηση Ιατρικών Επισκεπτών & Φαρμακοϋπαλλήλων.

Μιλώντας στο ergasianet.gr, το μέλος του ΔΣ του ΣΙΕΕ-ΦΣΕΚ και της Προοδευτικής Κίνησης, Γιούλη Κυπριανίδη σημείωσε: «Πιστεύουμε ότι μέσα από τις δημοκρατικές διαδικασίες οι συνάδελφοι θα εκλέψουν πρόσωπα που θα υπερασπίσουν τα συμφέροντα των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων. Και οι υποψήφιοι που στηρίζει η Προοδευτική Κίνηση είναι αυτοί που θα το κάνουν πράξη, όπως άλλωστε το έχουν αποδείξει με τη παρουσία τους, διαχρονικά, στο συνδικαλιστικό κίνημα και στους χώρους εργασίας».

Το ergasianet.gr, ωστόσο, μίλησε και με έναν από τους ψηφοφόρους, το Γιάννη Ασματζή, ο οποίος σημείωσε πως «είναι σημαντικό να υπάρξει συμμετοχή των ασφαλισμένων στις εκλογές των Ταμείων για την ανάδειξη των εκπροσώπων τους, καθώς ουσιαστικά αυτοί ωφελούνται ή όχι από τις όποιες αποφάσεις των διοικήσεων, που θα αποφασίσουν να έχουν μέσα από τις εκλογικές διαδικασίες».


Διαβάστε επίσης: