Νέα αναβολή, για τις 15 Μαρτίου 2019, στη δίκη των διωκόμενων αγωνιστών, Χρήστου Βαγενά και Ελένης Μανουρά

Δεκάδες αλληλέγγυοι ήταν συγκεντρωμένοι και σήμερα στα Δικαστήρια Ευελπίδων, για τα μέλη της Αριστερής Κίνησης Εργαζομένων ΟΑΕΕ και του ΔΣ του ΠΣΕ-ΟΑΕΕ, Χρήστου Βαγενά και Ελένης Μανουρά, που συνελήφθησαν και κατηγορούνται για την κατάληψη του υποκαταστήματος του ΕΦΚΑ-ΟΑΕΕ, στο Νέο Ηράκλειο, ύστερα από μήνυση που κατέθεσε «αγανακτισμένη» πολίτης, που… δήλωσε, βάσει των εγγράφων που διαβάστηκαν στο δικαστήριο, φιλοξενούμενη στο Μαρούσι και μόνιμος κάτοικος Ρόδου!

Ωστόσο, το δικαστήριο ανέβαλε για δεύτερη φορά την εκδίκαση της υπόθεσης, αφού και πάλι δεν εμφανίστηκε η εγκαλούσα, η μηνύτρια δηλαδή, στην οποία επέβαλε πρόστιμο για την απουσία της. Να σημειωθεί πως η μηνύτρια, όπως έχει γράψει σε σχετικό του άρθρο για τις καταλήψεις ο ένας εκ των κατηγορουμένων, ο Χρήστος Βαγενάς, φέρεται να είναι και… υποψηφία με τα ψηφοδέλτια του νεοφιλελεύθερου Θάνου Τζήμερου στον Πειραιά.

Τέλος, το δικαστήριο έστειλε κλήση και στο… θιγόμενο, τη διοίκηση του ΕΦΚΑ δηλαδή, για να παραστεί στη δίκη που θα επαναληφθεί τον προσεχή Μάρτιο.


Σχετική ανάρτηση | ΜΕΤΑ: Όλοι στη συγκέντρωση συμπαράστασης για τους Χρήστο Βαγενά και Ελένη Μανουρά | Δικαστήρια Ευελπίδων, 30/11