ΜΕΤΑ: Όλοι στα Δικαστήρια Ευελπίδων την Τρίτη 25 Σεπτέμβρη | Αλληλεγγύη στους αγωνιστές του κινήματος κατά των πλειστηριασμών

Την Τρίτη 25 Σεπτέμβρη και ώρα 9πμ., με τις κατηγορίες «αντίσταση κατά της Αρχής», «διατάραξη κοινωνικής ειρήνης» και «απόπειρα άσκησης σωματικής βλάβης κατά αστυνομικού», κάθονται στο εδώλιο του «κατηγορουμένου», στα Δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων (κτήριο 7), οι αγωνιστές και μέλη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, Αλέξανδρος – Ρωμανός Αγγελής, Οδυσσέας Χαραλαμπόπουλος και Θωμάς Καρράς. Οι σύντροφοι και αγωνιστές διώκονται, διότι συμμετείχαν σε συγκέντρωση – διαμαρτυρία έξω από συμβολαιογραφείο, στις 14 του περασμένου Μάρτη. Τότε, οι τρεις τους, αφού χτυπήθηκαν άγρια από τα ΜΑΤ, προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου και οι προσαγωγές τους… μεταλλάχθηκαν σε συλλήψεις.

Παρά την υποτιθέμενη έξοδο από το μνημόνιο, όπως αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων κάθε μέρα που περνά, η κυβέρνηση συνεχίζει να στοχοποιεί όλο το κίνημα και το συλλογικό αγώνα κατά της υφαρπαγής της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας, και κάνει… πρόβα τζενεράλε με τις διώξεις αγωνιστών, πριν από τις εξώσεις που θα ακολουθήσουν, ενέργεια που να είναι βέβαιο πως θα τη φέρει σε ευθεία σύγκρουση με το κίνημα και το λαό.

Το ΜΕΤΑ δηλώνει τη θέση του απέναντι στους βαθιά παράνομους και αντιλαϊκούς πλειστηριασμούς, που είναι η υπεράσπιση της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας, η υπεράσπιση των κατοικιών όλων των εργαζομένων, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, αλλά και τη συμπαράστασή του στους τρεις αγωνιστές.

Καλεί όλους και όλες να δώσουν δυναμικό «παρών» στη συγκέντρωση που διοργανώνεται στο κτήριο 7 των Δικαστηρίων της οδού Ευελπίδων, την Τρίτη 25 Σεπτέμβρη και ώρα 9πμ. Επίσης, καλεί τα συνδικάτα να καταδικάσουν και την ποινικοποίηση των αγώνων κατά των πλειστηριασμών και όλοι μαζί να απαιτήσουμε την αθώωση των τριών «κατηγορουμένων» και όλων όσοι διώκονται με το «ιδιώνυμο» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τους πλειστηριασμούς. Επίσης, να απαιτήσουμε την απόδοση ευθυνών στους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς των βίαιων επιθέσεων σε βάρος των διαδηλωτών.

Η προσπάθεια τρομοκράτησης του κινήματος, των αγωνιστών και της κοινωνίας με στόχο την συνέχιση των μνημονιακών πολιτικών δεν θα περάσει
Συνεχίζουμε δυναμικά. ΔΕΝ φοβόμαστε, δεν τρομοκρατούμαστε με το «ιδιώνυμο» για τους πλειστηριασμούς
ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ στην υφαρπαγή της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας