15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΣΒΕΜΚΟ: Παρέμβαση στον Άρειο Πάγο, στη φωτογραφική έκθεση της ΜΚΟ «ΜΕΤΑδραση»

Πρόσφατα

Το πρωί της 06/07/2018 το σωματείο μας επισκέφτηκε τα δικαστήρια και συγκεκριμένα τον Άρειο Πάγο. Όχι γιατί εκκρεμούσε κάποια υπόθεση, ούτε γιατί μας αρέσει ο χώρος, αλλά για να επισκεφτούμε και εμείς την έκθεση φωτογραφίας της ΜΚΟ «Μετάδραση», που λάμβανε μέρος εντός του κτηρίου. Με τη «Μετάδραση» βέβαια έχουμε ξαναβρεθεί στα δικαστήρια, ως ενάγοντες για καταπάτηση των εργατικών δικαιωμάτων. Η απόφαση έχει πλέον τελεσιδικήσει, καθώς και κατά την εκδίκαση της έφεσης αποκαλύφθηκε η παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας από την εν λόγω ΜΚΟ.

Εμείς από την πλευρά μας, θα θυμίσουμε σε όλους/ες τους/τις υποστηρικτές/τριες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τα λόγια των «ποιητών του μόχθου» ότι:

Και τα εργασιακά….. ανθρώπινα δικαιώματα είναι!

Στο τέλος της επίσκεψής μας (όπου τελικά ήμασταν οι μοναδικοί παρευρισκόμενοι/ες) αφήσαμε τις εντυπώσεις μας στο βιβλίο επισκεπτών, κάτω από τα κείμενα των υφυπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κου Γιάννη Μπαλάφα και της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης κας Θεανώ Φωτίου, υπενθυμίζοντας ότι οι εργαζόμενοι/ες δεν είμαστε αθέατοι/ες, ούτε αναλώσιμοι/ες.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς…


Διαβάστε επίσης | Ανακοίνωση για την τελεσίδικη καταδίκη της ΜΚΟ ΜΕΤΑδραση στα Φαρσί

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις