Συνταξιούχοι: Συνεχιζόμενες μαζικές συγκεντρώσεις επαγρύπνησης – διαμαρτυρίας για την απόφαση του ΣτΕ

Πρώτη συγκέντρωση: Τετάρτη 16 Μάη και ώρα 9πμ., στο ΣτΕ (Πανεπιστημίου 47-49)

Με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα της Παρασκευής 11/5/2018 μετά από διαρροή της ψηφοφορίας στην διάσκεψη του ΣτΕ με 13 ψήφους κατά και 12 υπέρ και εφόσον τα δημοσιεύματα είναι αληθή, καλούμε για άλλη μια φορά τους Συμβούλους της Επικράτειας που συμμετέχουν στην Ολομέλεια να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να μην υιοθετήσουν τις ανάλγητες κυβερνητικές πολιτικές καθώς και τις απαιτήσεις των δανειστών.

Οι Συνταξιούχοι διαμαρτύρονται και καταγγέλλουν την όποια ενδεχόμενη καταδικαστική – απορριπτική απόφαση, η οποία θα εξαθλιώσει τους ήδη φτωχοποιημένους συνταξιούχους μετά και από τις τεράστιες περικοπές των μνημονιακών νόμων.

Καλούμε όλους τους Συνταξιούχους σε συνεχιζόμενες μαζικές συγκεντρώσεις επαγρύπνησης – διαμαρτυρίας έως την έκδοση της απόφασης έξω από το ΣτΕ (επί της οδού Πανεπιστημίου 47-49) , με πρώτη συγκέντρωση την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 και ώρα 09.00 το πρωί.


ΑΓΣΣΕ ΟΣΤΟΕΠΟΣ/ΔΕΗΣ/Σ ΗΣΑΠΣ/Σ ΟΑΣΑΠΟΣΣΣΥΝΤ/ΧΟΙ ΤΣΙΜΕΝΤΑΠΟΣΠΔ&ΧΒΠΣΣΕΠΥΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤ/ΧΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΥΔΑΠΠΣΣ/ΟΤΕΕΑΠΑΕΕΛΕΓΚΤΕΣ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣΣΥΝΤ/ΧΟΙ ΤΣΜΕΔΕΠΕΣΥ (ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ) – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤ/ΧΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝΣΥΝΤ/ΧΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ