Οι εργαζόμενοι των Λιπασμάτων προσφέρουν χέρι βοηθείας για να κάνουν Πάσχα οι εργαζόμενοι της SKOT

Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Ελλάδος (ΟΕΧΒΕ)

Η αλληλεγγύη σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι το στοιχείο που ενώνει την κοινωνία για να σταθεί όρθια.

Δυστυχώς όμως πολλοί την επικαλούνται αλλά πολλοί λιγότεροι την κάνουμε πράξη.

Οι πρώην απολυμένοι των Λιπασμάτων που πέρασαν μεγάλες δυσκολίες όταν βρέθηκαν από τη μία μέρα στην άλλη άνεργοι για 18 μήνες γνώρισαν την έννοια της αλληλεγγύης καλύτερα από τον καθένα.

Αυτές τις Άγιες ημέρες δεν ξέχασαν τους αγωνιζόμενους εργαζόμενους της SKOT που είχαν βρεθεί δίπλα τους όταν κι αυτοί έδιναν τον δικό τους αγώνα.

Δεν ξέχασαν τις δικές τους δυσκολίες και στέκονται στο πλευρό των συναδέλφων τους που βρίσκονται σε πρόγραμμα εκ περιτροπής εργασίας πότε με 3 και πότε με 4 ημέρες το μήνα, όπως είναι σήμερα!!!

Γνωρίζουν ότι και στη SKOT υπάρχει ένας αφερέγγυος εργοδότης που καταστρατηγεί ακόμη και συμφωνίες μεταξύ των δύο μερών.

Οι εργαζόμενοι των Λιπασμάτων ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει αγώνας απέναντι στην απόλυτη εργοδοτική αυθαιρεσία.

Οι εργαζόμενοι των Λιπασμάτων γνώρισαν στο πετσί τους την απόλυτη οικονομική εξαθλίωση αλλά βρήκαν τη δύναμη να ξεπεράσουν τις καθημερινές δυσκολίες και όρθιοι και περήφανοι έδωσαν τον αγώνα τους όπου στο τέλος νίκησαν μία ΝΙΚΗ ΣΗΜΑΔΙΑΚΗ για όλους τους εργαζόμενους στη χώρα μας.

Ακριβώς με το ίδιο πάθος, με την ίδια θέληση, με την ίδια περηφάνια δίνουν τον αγώνα τους και οι εργαζόμενοι της SKOT και έχουμε υποχρέωση όλοι να βρισκόμαστε δίπλα τους όπως το Σωματείο Εργαζομένων Λιπασμάτων Καβάλας.

Σήμερα αυτές τις Άγιες ημέρες που όλοι λέμε ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ προσφέρουν οικονομική ενίσχυση 100€ για κάθε οικογένεια της SKOT.

Ως Ομοσπονδία συγχαίρουμε την αξιοπρεπή και συναδελφική στάση.

Η αλληλεγγύη έχει όνομα όταν γίνεται πραγματικότητα.