Σωματείο Δ. Αιγάλεω: Ψηφίζουμε – Στηρίζουμε την ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΧΘΗ

Στις εκλογές που διεξάγονται στις 8 Μάρτη

Την Πέμπτη 8 Μάρτη, πραγματοποιούνται αρχαιρεσίες για τη ανάδειξη νέων μελών στο διοικητικό συμβούλιο και αντιπροσώπων στο 46ο Συνέδριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ, που θα γίνει στα τέλη Απρίλη. Όπως μεταξύ άλλων αναφέρει η Πρωτοβουλία Αγωνιστικής Συνεργασίας Εργαζομένων Δήμου Αιγάλεω «Η Απέναντι Όχθη», στην εκλογική της διακήρυξη (εδώ για το πλήρες κείμενο), η παράταξη αγωνίζεται για:

  • Ένα σωματείο ταξικό, με αιτήματα και στόχους πρώτα από όλα  για τις ανάγκες και τα δικαιώματα μας. Με αναβαθμισμένους  στόχους που δεν  συμβιβάζεται με τη  υπάρχουσα τάξη πράγματων. Με προσανατολισμό ανατροπής και σύγκρουσης με την κυβέρνηση  ΕΕ, το ΔΝΤ και κάθε πολιτικό διαχειριστή αυτής της πολιτικής.

  • Ένα σωματείο ενωτικό, που θα μας ενοποιεί,  χωρίς διαχωρισμούς, κόντρα στον αστικοποιημένο – εργοδοτικό  συνδικαλισμό και όλες τις μορφές έκφρασης του, την  λογική της συναίνεσης, του παζαρέματος και της υπόκλισης στη λογική των «θυσιών», πάντα για μας.

  • Ένα σωματείο που δεν θα μετατραπεί σε παράρτημα του κόμματος,  αλλά ταξικό και ανεξάρτητο.

Ως Πρωτοβουλία Αγωνιστικής Συνεργασίας «Η Απέναντι Όχθη», για αυτές της μάχες και αυτούς τους δρόμους απλώνουμε το χέρι σε κάθε συνάδελφο. θέλουμε να συμβάλλουμε σήμερα σε έναν τέτοιο αγώνα του σωματείου και ζητάμε την στήριξη και συμμετοχή σας.  Για να είναι η συλλογική διεκδίκηση στην πρώτη επιλογή των εργαζόμενων ενάντια στην υποταγή, στην ανάθεση, στις «κυβερνητικές λύσεις». Ενάντια σε κάθε είδους  κυβερνητικό – εργοδοτικό,  γραφειοκρατικό και κομματικοκεντρικό  συνδικαλισμό.