ΑΔΕΔΥ: Συμπαράσταση στους εργαζομένους του Δήμου Αλίμου

Δελτίο Τύπου της εκτελεστικής επιτροπής της ΑΔΕΔΥ για την παναττική στάση εργασίας σήμερα Δευτέρα 5 Φλεβάρη 2018 και τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στις 7:30 το βράδυ της ίδιας ημέρας στην Αίθουσα Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου (Φαν Βάικ και Λεωφ. Ποσειδώνος-Αίθουσα Βασίλη Κατσή)

Η εκτελεστική επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, για την αποτροπή κάθε μορφής ιδιωτικοποίησης της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Αλίμου, στηρίζει τις κινητοποιήσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ και των εργαζομένων του Δήμου Αλίμου και καλεί σε Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας Συνδικαλιστικών Στελεχών σήμερα, ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018, στις 7:30 το βράδυ στην Αίθουσα Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου (Φαν Βάικ και Λεωφ. Ποσειδώνος-Αίθουσα Βασίλη Κατσή).

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ και οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στο Δημόσιο, δηλώνουμε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τον Δημόσιο και Κοινωνικό χαρακτήρα των υπηρεσιών των Δήμων προς όφελος των Δημοτών, καθώς και το δικαίωμα όλων στη μόνιμη και σταθερή εργασία.

Καλεί τον Δήμαρχο Αλίμου κ. Ανδρέα Κονδύλη να σταματήσει κάθε προσπάθεια εκχώρησης αρμοδιοτήτων των υπηρεσιών του Δήμου σε εργολάβους και σε συνεργασία με τον Σύλλογο και τους εργαζόμενους, να βρουν λύση στα όποια τυχόν προβλήματα δημιουργούνται στη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου.


Σχετικές αναρτήσεις: