Το ΣΕΚΕΣ στη συγκέντρωση κατά του ξεπουλήματος των ΔΕΚΟ | Αθήνα, κτήριο Χρηματιστηρίου και ώρα 12μ.

Το ΣΕΚΕΣ για Δημόσια ΕΥΔΑΠ έγκαιρα με επιστολή κάλεσε και ενημέρωσε την ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ αλλά και το Σύλλογο Προσωπικού, προκειμένου οι εργαζόμενοι στην ΕΥΔΑΠ να πάρουν δυναμικά μέρος στη σημερινή συγκέντρωση που γίνεται στο κτήριο του Χρηματιστηρίου Αθηνών και ώρα 12μ., κατά του ξεπουλήματος του ΟΛΘ και γενικότερα των ΔΕΚΟ μέσω της ένταξής τους στο Υπερταμείο ξεπουλήματος.

Ωστόσο, η απάντηση… δεν ήρθε, καθώς ο εργοδοτικός συνδικαλισμός και στη συγκεκριμένη Ομοσπονδία βάζει χέρι βοηθείας στα σχέδια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να ξεπουλήσει τα πάντα, μαζί με το Νερό.

Παρόλ’ αυτά, το ΣΕΚΕΣ, που παραμένει στην πρώτη γραμμή των αγώνων για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών και όλων όσοι τα στηρίζουν και τα εφαρμόζουν, αλλά και στην πρώτη γραμμή για την αποκατάσταση των εργατικών και κοινωνικών δικαιωμάτων που χάθηκαν στη μνημονιακή Ελλάδα, καλεί όσους εργαζομένους στην ΕΥΔΑΠ έχουν τη δυνατότητα να παραβρεθούν στην κινητοποίηση στο Χρηματιστήριο Αθηνών, στην προσπάθεια διεύρυνσης ενός μετώπου ανατροπής, που αφορά σε 40.000 εργαζόμενους.

«Είναι αναγκαιότητα να συντονιστούμε. Εμείς θα συμβάλουμε σε όποια πρωτοβουλία κινείται προς αυτή την κατεύθυνση», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Σχετικές αναρτήσεις: