15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κι όμως γνώριζαν από καιρό στο «Έλενα Βενιζέλου» για την ύπαρξη λυμάτων

Πρόσφατα

Έφτασε στα χέρια μας μια ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου», σύμφωνα με την οποία η διοίκηση του νοσοκομείου εδώ και καιρό γνώριζε για την ύπαρξη λυμάτων σε χώρους του νοσοκομείου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Σωματείου που εκδόθηκε στις 28-9-2017, έχουν γίνει επανειλημμένες παρεμβάσεις προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα, αλλά διοίκηση και Τεχνική Υπηρεσία αδιαφορούσαν.

Μάλιστα το Σωματείο στις 4-10-2017 καλούσε τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Διοίκησης, γεγονός που ίσως και να εξηγεί την παρέμβαση την προηγούμενη ημέρα και την λήψη δειγμάτων.

 

Έπειτα από όλα αυτά, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας είναι έκθετη και η σιωπή που έχει επιλέξει μέχρι στιγμής δεν μπορεί να κρύψει τις ευθύνες της. Πολύ περισσότερο δεν μπορεί αυτή η κατάσταση να αντιμετωπίζεται με αστειάκια και εξυπνάδες στο Facebook όταν τα προβλήματα στις κτηριολογικές υποδομές του«Έλενα Βενιζέλου» μπορούν να έχουν επιπτώσεις στην υγεία των ασθενών και των εργαζομένων. Εκτός και αν επιδιώκουν την απαξίωση των δημόσιων Νοσοκομείων και την παραχώρηση τομέων όπως η εστίαση στους ιδιώτες

Σε κάθε περίπτωση τους καλούμε έστω και την ύστατη στιγμή να σοβαρευτούν και να δώσουν πειστικές απαντήσεις για τα προβλήματα που εμφανίζονται στο Νοσοκομείο Έλενα.


Σχετική ανάρτηση: Το υπ. Υγείας να «λύσει» τη σιωπή του για το συμβάν στο «Έλενα Βενιζέλου»

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις