«Αξιολόγηση»: Άλλο τα τεφτέρια των παρατρεχάμενων, κι άλλο τα στοιχεία από τα Σωματεία

Από τον ταξικό «αποστάτη»

Πριν από μερικές ημέρες, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη μόνο σαμπάνιες που δεν άνοιξε από τους…πανηγυρισμούς της για τη μεγάλη συμμετοχή -όπως ισχυρίστηκε- των δημόσιων υπαλλήλων στη διαδικασία της «αξιολόγησης».

Από κύκλους του υπουργείου, δηλαδή από τους «αντ’ αυτής», ειπώθηκαν και παραδείγματα, όπως το 100% της συμμετοχής στην «αξιολόγηση» των υπαλλήλων του υπουργείου Εθνικής Αμύνης (δηλαδή ενός υπουργείου με στρατιωτική δομή) και το 90% της συμμετοχής στην «αξιολόγηση» των υπαλλήλων στο υπουργείο της.

Μαύρη προπαγάνδα και παραπληροφόρηση από την υπουργό και τους «αντ’ αυτής»; Η απάντηση νομίζω περιττή…

Σήμερα, η εκτελεστική επιτροπή της ΑΔΕΔΥ την ισοπέδωσε με τα στοιχεία που παρουσίασε και αποδεικνύουν τη συντριπτική συμμετοχή των εργαζομένων στο Δημόσιο στην απεργία – αποχή από την «αξιολόγηση». Κατά μέσο όρο, με βάση τα ποσοστά που έχει και συνεχίζει να συγκεντρώνει, η συμμετοχή φτάνει στο 80%. Κι αυτό, παρά τις απειλές, την τρομοκρατία, την παραπληροφόρηση κ.λπ.

Μπορεί η υπουργός να αμφισβητήσει αυτά τα στοιχεία και θα είναι ένα ακόμα ατόπημά της. Κι αυτό, διότι τα στοιχεία προέρχονται από τα πρωτοβάθμια Σωματεία, κι όχι από τα τεφτέρια των παρατρεχάμενων και «ημέτερών» της.


Σχετικές αναρτήσεις: