15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Είπαν για παραίτηση Γεροβασίλη, έτσι, για να… περνά η ώρα!

Από τη στήλη «Αλάτι & πιπέρι» του ygeionomikoi.gr

Πρόσφατα

Στο Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕΔΗΝ στη Θεσσαλονίκη, η συνδικαλιστική παράταξη της κυβέρνησης (ΑΡΜΑ) δήλωσε ότι… αρματώνεται και μπαίνει στον αγώνα. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να ζητήσει έως και την παραίτηση της υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Γεροβασίλη, μετά την κατάθεση της απεργοσπαστικής τροπολογίας για να σπάσει την απεργία-αποχή της ΑΔΕΔΥ από την «αξιολόγηση»!

Όμως, πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις, το ΑΡΜΑ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με τη θέση του για την τροπολογία, από την οποία «παραδόξως» έχει εξαφανιστεί το αίτημα για παραίτηση της υπουργού.

Τι συνέβη, άραγε; Χάθηκε στη δακτυλογράφηση; Τους τράβηξαν το αυτί από το υπ. Υγείας; Ή μήπως στο ΓΣ της ΠΟΕΔΗΝ είπαν και μια εξυπναδούλα για παραίτηση Γεροβασίλη, έτσι για να περνάει η ώρα;

ΥΓ: Τόσο στο ΓΣ της ΠΟΕΔΗΝ, όσο και στην ανακοίνωσή τους, φαίνεται ότι είδαν το φως το αληθινό και δηλώνουν ότι συμμετέχουν στην απεργία-αποχή από την «αξιολόγηση» που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ. Όμως, τα πρώτα δείγματα σε χώρους δουλειάς (ΕΛΠΙΣ, ΠΑΓΝΗ, Ερυθρός) δείχνουν το αντίθετο, καθώς τα πρώτα τους στελέχη πρωτοστατούν στην απεργοσπασία.


Σχετικές αναρτήσεις:

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις