16.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΣΥΠΑ: Συμμετοχή στη συγκέντρωση καταδίκης της Χρυσής Αυγής

Δευτέρα 18 Σεπτέμβρη – 6 μ.μ. – Κερατσίνι – πλατεία Ζαρντέν

Πρόσφατα

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου συμμετέχουμε στη συγκέντρωση, που διοργανώνουν Σωματεία του Πειραιά, με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων ετών από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τάγμα εφόδου της ναζιστικής Χρυσής Αυγής.

Η κινητοποίηση αποφασίστηκε σε σύσκεψη Σωματείων, που έγινε με πρωτοβουλία του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδας, αφού ως γνωστόν λίγες μέρες πριν τη δολοφονία του Π. Φύσσα συνδικαλιστές από την Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη είχαν δεχτεί επίθεση από χρυσαυγίτες στο Πέραμα.

Τα δύο περιστατικά ήταν η «κορύφωση» της «δράσης» που είχε αναπτύξει όλη την προηγούμενη περίοδο η Χρυσή Αυγή, με δολοφονίες και χτυπήματα σε βάρος μεταναστών, επιθέσεις σε νεολαίους, ακόμα και μαθητές.

Καλούμε κάθε συνάδελφο να δώσει το «παρών» στη συγκέντρωση που καλούν τα Σωματεία του Πειραιά.

Απαντάμε μαζικά, αποφασιστικά σε όλους όσους κρύβουν το ρόλο της φασιστικής εγκληματικής οργάνωσης, ρόλος στήριξης των εφοπλιστών και των βιομηχάνων, χτυπήματος της συλλογικής δράσης και του εργατικού κινήματος.

Οργανώνουμε τη μάχη για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας, την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών μας ενάντια σε όσους στηρίζουν το σύστημα που μας τα στερεί.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις