16.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δ. Πύργου: Νέο εργατικό δυστύχημα με θύμα εργαζόμενη στην καθαριότητα

Πρόσφατα

Τραγικό θάνατο στην περιοχή Συκιά, στο Κατάκολο, βρήκε μια εργαζόμενη στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Πύργου. Η άτυχη γυναίκα ήταν στο πίσω μέρος του απορριμματοφόρου και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του οχήματος.

Ασθενοφόρο μετέφερε τη γυναίκα σε νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στα πόδια. Ωστόσο, παρά τις μεγάλες προσπάθειες οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Να σημειωθεί πως πρόκειται για το δεύτερο εργατικό δυστύχημα την τελευταία εβδομάδα σε δήμο, με θύμα εργαζόμενο στην καθαριότητα. Το προτελευταίο καταγεγραμμένο δυστύχημα είναι αυτό με τον 44χρονο συμβασιούχο καθαριότητας στο Δήμο Μαραθώνος.

Το ΜΕΤΑ εκφράζει τα βαθιά του συλληπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης και ζητεί τη πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και τον καταλογισμό των ευθυνών στους υπευθύνους.


Διαβάστε εδώ πως σχολιάζει το ΜΕΤΑ-ΟΤΑ τα εργατικά δυστυχήματα που συμβαίνουν στους δήμους, και κυρίως στην καθαριότητα, την ώρα που κυβέρνηση, δανειστές και αιρετοί θυσιάζουν κάθε μέτρο προστασίας και ασφάλειας των εργαζομένων για την κερδοφορία του κεφαλαίου.

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις